Ο Νατσάκος στέλνει το πρώτο του μήνυμα μετά τον χωρισμό του με την Μαρίνα!
Είναι πικρός ο χωρισμός!

Τελείωσε το Power of Love (εδώ και μήνες πια) και κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τον επόμενο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι της αγάπης. Ωστόσο ο κόσμος ακόμα ψάχνει να δει τι “απέγιναν” όλα αυτά τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν και έχτισαν έναν έρωτα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ας είμαστε ρεαλιστές… Τα περισσότερα δεν “περπάτησαν” στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ ζωή. Και είναι λογικό, δεν κατακρίνουμε και δε λέμε ότι προσποιούνταν τόσο καιρό για τα λεφτά (γκουχ).

Αυτό που μας έκανε όμως μεγάλη εντύπωση, ήταν η περίπτωση του Αλέξανδρου Νατσάκου και της Μαρίνας Βεαζόγλου. Οι δύο τους έζησαν ένα μεγάλο πάθος, τουλάχιστον έτσι έδειχναν, μέσα στο σπίτι της αγάπης αλλά και για λίγες μέρες αφού βγήκαν…

Power of Love: Η Τζούλια έκανε τα αποκαλυπτήρια και είναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ!

Και ξαφνικά… ΜΠΑΜ! Η Μαρίνα απλά γράφει σε ένα story στο Instagram ότι χώρισαν. Κι αυτό ήταν.

Ο Νατσάκος από την άλλη τώρα έστειλε το πρώτο του μήνυμα στον κόσμο μετά τον χωρισμό και άφησε κάποια “τυράκια” για όσους μπορούν να τα τσιμπήσουν.

Συγκεκριμένα έγραψε: “Με αυτή εδώ τη φωτογραφία θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλες αυτές τις ευχές που δέχομαι σήμερα και ήταν τόσες πολλές που πρώτη φορά στη ζωή μου, μου στέλνουν τόσοι πολλοί για να μου ευχηθούν. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έκανα καλά όλον αυτόν τον καιρό και με βάλατε μέσα στην καρδιά σας μου το δείχνετε κάθε μέρα. Να μου μιλάτε να μην ντρέπεστε να έρχεστε να με ρωτάτε ότι θέλετε ένας απλός καθημερινός άνθρωπος όπως όλοι είμαι και εγώ να είστε ταπεινοί στην ζωή σας και προσγειωμένοι να σέβεστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους γύρω σας να μην κάνετε αυτό που δεν θέλετε να σας κάνουν, Ο κόσμος πλέον έχει ανάγκη από αληθινούς ανθρώπους αυτοί αξίζουν αυτοί μένουν.”

Με αυτή εδώ τη φωτογραφία θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για όλες αυτές τις ευχές που δέχομαι σήμερα και ήταν τόσες πολλές που πρώτη φορά στη ζωή μου, μου στέλνουν τόσοι πολλοί για να μου ευχηθούν. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έκανα καλά όλον αυτόν τον καιρό και με βάλατε μέσα στην καρδιά σας μου το δείχνετε κάθε μέρα. Να μου μιλάτε να μην ντρέπεστε να έρχεστε να με ρωτάτε ότι θέλετε ένας απλός καθημερινός άνθρωπος όπως όλοι είμαι και εγώ να είστε ταπεινοί στην ζωή σας και προσγειωμένοι να σέβεστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους γύρω σας να μην κάνετε αυτό που δεν θέλετε να σας κάνουν, Ο κόσμος πλέον έχει ανάγκη από αληθινούς ανθρώπους αυτοί αξίζουν αυτοί μένουν.

A post shared by Αλέξανδρος Νατσάκος official?? (@natsakos.a) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;