Έσβησε η «σπίθα» στη σχέση σας; Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να την επαναφέρεις!
Συμβαίνει σε όλους!

Οι σχέσεις είναι σχετικά περίπλοκες και όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε νιώσει πως έχει χαθεί η «σπίθα» ανάμεσα σε εμάς και το ταίρι μας.

Αν νιώθεις πως συμβαίνει κάτι τέτοιο και στη δική σου σχέση, μην ανησυχείς. It happens. Το ζήτημα που πρέπει να λυθεί άμεσα είναι η επαναφορά αυτής της «σπίθας» εφόσον θέλεις να συνεχίσεις να βρίσκεσαι σε αυτή τη σχέση.

Η ψυχολόγος, Debi Silber, αναφέρει πως δεν είναι απίθανο να εμφανιστεί αυτή η φλόγα ξανά απλά πρέπει να γνωρίζεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος. Σύμφωνα με την ειδικό, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις πως ξεκίνησε το σβήσιμο της σπίθας. Μόλις συνειδητοποιήσεις τι φταίει και μαζί με το σύντροφο σου να βρείτε τρόπους για να διορθώσετε την κατάσταση. Πολύ σημαντικό είναι να μην κατηγορείς μόνο το σύντροφο σου και να είναι μια προσπάθεια από κοινού.

Το χιούμορ και η άμεση επικοινωνία βοηθούν πολύ σε τέτοιες καταστάσεις βοηθούν πολύ ενώ αναφέρει επίσης πως και κάποιες στιγμές μοναξιές είναι καλές για να συνειδητοποιήσεις αν τελικά θέλεις να ξαναφουντώσει ο έρωτας.

Δες και αυτό: ΑΚΡΑΙΟ! Το μπάτσελορ πάρτι που δε θα εκτιμούσαν πολλές νύφες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;