15 σειρές που δεν πρέπει να ξεφύγουν από το οπτικό σου πεδίο!
Σειρές για όλα τα γούστα!

Αν σου πει κάποιος πως δεν απολαμβάνει να βλέπει σειρές, τότε κάτι παίζει!

Υπάρχουν εκατοντάδες σειρές αυτή τη στιγμή που καλύπτουν τα γούστα όλου του πληθυσμού και είναι ιδανικές για τον καθένα ξεχωριστά. Σειρές για μυστήριες περιπτώσεις, για τη φοιτητική ζωή, για την οικογένεια, για τη σκληρή πραγματικότητα αλλά και άλλες πολλές έχουν κάνει την εμφάνιση τους.

Αυτές είναι οι σειρές που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα και να τις δεις!

1.Westworld

Στην σειρά Westworld που βασίζεται στην αντίστοιχη ταινία του 1973, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε ένα θεματικό πάρκο της Άγριας Δύσης όπου ρομπότ πραγματοποιούν τις πιο κρυφές επιθυμίες των επισκεπτών μέχρι που το σύστημα βγαίνει εκτός ελέγχου με ολέθριες συνέπειες για εκείνους.

2.Everything Sucks!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Το «Everything Sucks!» είναι μια σειρά 10 επεισοδίων από τον σεναριογράφο του «Like Crazy» Μπεν Γιόρκ Τζόουνς και τον σκηνοθέτη του «Save the Date» Μάικλ Μόχαν, και εξελίσσεται σε ένα γυμνάσιο, το Boring (Βαρετό) High School (αυτό είναι το όνομα του γυμνασίου στο Μπόρινγκ του Ορεγκον) το 1996 και ακολουθεί μια ομάδα παιδιών από τα κλαμπ του δράματος και του βίντεο, καθώς προσπαθούν να τελειώσουν το σχολείο.

3.Daredevil

Η συγκεκριμένη σειρά αποτελεί το πρώτο μέρος ενός σύνολο τεσσάρων υπερηρωικών σειρών που θα γυρίσει το Netflix σε συνεργασία με τη Marvel Comics και οι οποίες σειρές θα ενώνονται με ενα mini-series event. Τον τελευταίο καιρό, το Netflix έχει μπει πολύ δυνατά στο παιχνίδι της δημιουργίας δικών του σειρών, χαρίζοντας πολύ καλές σειρές από κάθε άποψη. Ένα μεγάλο συν της συγκεκριμένης σειράς είναι ότι έχει να κάνει μ’ έναν άκρως ενδιαφέροντα ήρωα.

4.Jessica Jones

Η υπόθεση έχει να κάνει με την κεντρική ηρωίδα Jessica Jones, η οποία υποφέρει από διαταραχή μετατραυματικού στρες, κάτι που την οδηγεί στον να αποσυρθεί και να μην χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις της και να ανοίξει ένα γραφείο ερευνών, μέσα από το οποίο θα καταλήξει να βοηθά ανθρώπους και άλλους σούπερ ήρωες.»

Στην σειρά συμμετέχουν Krysten Ritter, David Tennant, Rachael Taylor, Carrie-Anne Moss, Erin Moriarty, Eka Darville, Susie Abromeit, ενώ το σενάριο έχουν γράψει οι Brian Bendis και η Melissa Rosenberg.

5.The Crown

H σειρά βασίζεται στα πρώτα χρόνια βασιλείας της Βασίλισσας Ελισσάβετ Β’ που παλεύει με τα καθήκοντα που της έχουν ανατεθεί, τον πρίγκιπα Phillip να είναι δυσαρεστημένος με την σύζυγό του και την πριγκίπισσα Margaret να εμπλέκεται σε ερωτικές καταστάσεις που δεν αρμόζουν στον βασιλικό οίκο.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;