Φοιτητικό σπίτι: 6 τρόποι για να τα βγάλεις πέρα με τον συγκάτοικο σου!
Το φοιτητικό σπίτι μπορεί να μοιραστεί στα δυο και να είναι τέλεια!

Το φοιτητικό σπίτι δεν είναι υποχρεωτικό να απαρτίζεται από ένα άτομο, μόνο!

Πολλοί φοιτητές επιλέγουν κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής τους να μείνουν στον ίδιο χώρο με έναν άλλο άνθρωπο για να υπάρχουν ευκολίες. Η μεγαλύτερη ευκολία που έχει το «μοίρασμα» στο φοιτητικό σπίτι είναι τα έξοδα και,πίστεψε με, είναι πολύ καλό.

Κατά τα άλλα όταν μοιράζεσαι το φοιτητικό σπίτι ξέρεις πως πάντα θα είναι κάποιος δίπλα σου αν χρειαστείς κάτι και να σε βοηθήσει.

Δύσκολο πράγμα, όμως, η συγκατοίκηση αλλά υπάρχουν τρόποι για να τα βγάλεις πέρα με το συγκάτοικο σου και να περάσετε τέλεια.

1.Ξεκαθαρίστε από την αρχή τη φάση.

Είναι σημαντικό να υπάρχει από την αρχή επικοινωνία και να μπορείτε να λειτουργείτε σαν ομάδα. Ξεκαθαρίστε πως θα γίνονται οι πληρωμές αλλά και με τι ενοχλείστε.

2.Σουπερ μάρκετ!

Super sos! Πρέπει να βγάλετε ένα πρόγραμμα και να το τηρείτε γιατί αλλιώς θα πεινάστε και οι δυο. Αποφασίστε ποιος θα πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα.

3.Καθαριότητα.

Πάλι λίστα. Κολλήστε στο ψυγείο σας ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα και σημειώστε τις δουλειές που πρέπει να κάνει ο καθένας.

4.Κατανόηση.

Χρειάζεται και αρκετή μάλιστα. Μπορεί ο συγκάτοικος σου να περνάει μια δύσκολη περίοδο και να χρειάζεται έναν φίλο. Μη ξεκινάς τη γκρίνια. Δείξε ότι καταλαβαίνεις και βρες μαζί του μια άκρη.

5.Dating night!

Και πάλι θέλει πρόγραμμα. Μπορεί να θελήσεις prive καταστάσεις για ένα βράδυ. Ενημέρωσε τον και κανονίστε τι θα κάνετε. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον.

6.Υποχωρήσεις.

Καλώς ή κακώς όταν επιλέγεις να μείνεις με έναν άλλο άνθρωπο πρέπει να μάθεις να κάνεις υποχωρήσεις. Από τη διακόσμηση μέχρι και την ένταση της μουσικής. Στο φοιτητικό σπίτι που δημιουργείς με έναν συγκάτοικο θα πρέπει να υπάρχει η αισθητική και των δυο. Βρείτε μαζί τα πράγματα που θα βάλετε στους χώρους και διασκεδάστε το.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 5 έξυπνοι τρόποι για να γλιτώσεις χρήματα στη διακόσμηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;