Φοιτητικό σπίτι: 5 έξυπνοι τρόποι για να γλιτώσεις χρήματα στη διακόσμηση!
Διακόσμησε οικονομικά το φοιτητικό σπίτι σου!

Ξεκινάς σιγά-σιγά να μπαίνεις στο τρυπάκι να ανανεώνεις το φοιτητικό σπίτι σου;

Η αλήθεια είναι πως όταν αλλάζουμε το χώρο που ζούμε υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα και νιώθουμε καλύτερα αλλά πολλές φορές το κόστος είναι μεγάλος, με αποτέλεσμα να μην κάνουμε τίποτα.

Ως φοιτητής περνάς τις δημιουργικές φρίκες σου και θέλεις να ανανεώνεις που και που τους χώρους σου. Υπάρχουν οικονομικές λύσεις για να αλλάξεις το φοιτητικό σπίτι και να μη χρειαστεί να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Αυτά είναι κάποια tips!

1.Κάντο μόνος σου!

Υπάρχουν πολλά hacks που μπορείς να κάνεις μόνος σου και να δημιουργήσεις αντικείμενα που δεν το περίμενες. Π.χ. μπορείς να δημιουργήσεις ένα φωτιστικό από σκοινί ή μολυβοθήκες από μπουκάλια. Υπάρχουν πολλά βίντεο μικρής διάρκειας που θα σε καθοδηγήσουν.

2.Μην αντικαταστήσεις μεγάλα έπιπλα.

Αν κάποιο έπιπλο δεν έχει πρόβλημα, μην το αλλάξεις επειδή έτσι σου ήρθε. Μπορείς απλά να το καλύψεις με άλλο ύφασμα ή να προσθέσεις κάτι στο χώρο για να αλλάξει όλο το μέρος. Π.χ. μπορείς να βάλεις ύφασμα στο κεφαλάρι του κρεβατιού σου και αμέσως να αλλάξει.

3.Τσέκαρε αντικείμενα β’διαλογής.

Σε πολλά second hand μαγαζιά ή σε διάφορα παζάρια που γίνονται, θα βρεις αντικείμενα χαμηλής αξίας, καθαρά και θα μπορέσεις να ανανεώσεις το χώρο σου γρήγορα και εύκολα.

4.Σκέψου το μέλλον.

Αν είσαι από τα άτομα που θέλουν συχνές αλλαγές στο χώρο τους, τότε μη δώσεις πολλά χρήματα. Επένδυσε σε πράγματα που είναι οικονομικά (φωτιστικά, κεριά, πίνακες, υφάσματα, κ.α) και άλλαξε αυτά μόνο.

5.Πούλα παλιά αντικείμενα.

Υπάρχουν τρόποι να πουλήσεις αντικείμενα που δε σου είναι αναγκαία πια και να επωφεληθείς από αυτά. Ειδικά στο διαδίκτυο θα βρεις «μερή» στα οποία μπορείς να πουλήσεις πράγματα και με τα χρήματα που θα βγάλεις να πάρεις καινούργια.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 5 tips για όσους αναζητούν το μέρος που θα μείνουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;