Power of Love: Η Κυριακή μπαίνει στο «My Style Rocks» και η Μαρίνα είναι ήδη σε σχέση;
Ανατροπές που δεν περιμέναμε στον πλανήτη του Power of Love!

To Power of Love δεν τελείωσε στην Κωνσταντινούπολη αλλά συνεχίζεται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Οι παίκτες του γνωστού reality αγάπης έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τα social media και να αποκτήσουν χιλιάδες followers που καθημερινά δείχνουν την αγάπη τους σε εκείνους που τους αρέσουν περισσότερο.

Όλα τα κορίτσια του Power of Love κάνουν συνεχώς giveaways και μαζεύουν ακόμη περισσότερο λαό στα profile τους, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Ίσα, ίσα προσφέρουν στον κόσμο αυτό που του αρέσει.

Δυο κορίτσια όμως έκαναν την ανατροπή εχθές το βράδυ, καθώς έδωσαν απαντήσεις που δεν πέρασαν αδιάφορες μέσα από stories που ανήρτσησαν.

Η Κυριακή Τσανιικίδη απάντησε σε ερώτηση φαν, και άφησε ένα αίνιγμα να αιωρείται στον αέρα. Ρωτήθηκε αν είχε πρόταση από την εκπομπή «My Style Rocks» και η απάντηση της ήταν « Μμμμ η αλήθεια είναι πως My Style Rocks». Να σου θυμίσουμε πως παρόμοια απάντηση είχε δώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν ρωτήθηκε για την παρουσίαση και πλέον είναι επίσημα η παρουσιάστρια. Άρα παίζει να τη δούμε στην εκπομπή.

Στον αντίποδα των εξελίξεων του Power of Love, η Μαρίνα ρωτήθηκε αν υπάρχει κάτι νέο ερωτικά στη ζωή της, και η απάντηση ήταν πως ναι υπάρχει, βάζοντας τέλος σε ότι υπήρχε με τον Αλέξανδρο Νατσάκο.

Δες και αυτό: Power of Love: Η Τζούλια έκανε τη μεγάλη αλλαγή και μας τη δείχνει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;