Φοιτητικό σπίτι: 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να ζήσεις άνετα!
Η άνεση είναι το παν στο φοιτητικό σπίτι!

Το φοιτητικό σπίτι θα είναι το δικό σου μέρος!

Oι Βάσεις 2018 ανακοινώθηκαν (btw, αν δεν τα έχεις δει ακόμα τσέκαρε εδώ –> ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΣΕΙΣ 2018) και οι νέοι φοιτητές ετοιμάζονται να βρουν το πρώτο φοιτητικό σπίτι τους που θα στεγάσει τις ανησυχίες τους, τα όνειρα τους και τις όμορφες στιγμές τους για τα επόμενα 4 χρόνια,τουλάχιστον.

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να ζήσεις άνετα!

1.Πάρε καλό κρεβάτι!

Είναι σημαντικό να βρεις ένα καλό κρεβάτι το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες σου και πιο σημαντικό από όλα είναι να έχει καλό στρώμα για να ξεκουράζεται σωστά το κορμί σου.

2.Η σωστή καρέκλα.

Η στάση του σώματος είναι πολύ σημαντική και χρειάζεσαι μια καρέκλα γραφείου που θα σου προσφέρει την κατάλληλη στήριξη όταν διαβάζεις ή γράφεις στον υπολογιστή

3.Κουτί πρώτων βοηθειών.

Άνθρωπος είσαι μπορεί να σε πιάσει το κεφάλι σου ή να κοπείς όταν μαγειρεύεις. Πάρε ένα κουτί, ονόμασε το «Φαρμακείο» και βάλε μέσα τα απαραίτητα.

4.Καθαριότητα!

Όταν μαζεύεις καθημερινά από λίγο και δεν επικρατεί χάος στο σπίτι σου, είναι καλύτερα και πιο άνετα τα πράγματα. Έρευνες δείχνουν πως λειτουργούμε καλύτερα όταν βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι μαζεμένος και τακτοποιημένος.

5.Οικονομία.

Προσπάθησε όσο μπορείς να μειώσεις έξοδα που αφορούν λογαριασμούς αλλά και βοηθούν τον πλανήτη. Κλείσε τη βρύση όταν πλένεις τα δόντια σου, μην έχεις συνεχώς τα φώτα ανοιχτά και προσπάθησε να χαλαρώσεις υπό το φως των κεριών.

6.Κάνε τους χώρους λειτουργικούς.

Είναι σημαντικό να μη γεμίσεις το σπίτι σου με άχρηστα αντικείμενα και όταν κάτι χαλάει να το πετάς.

7.Ανακάλυψε οικονομικές προσφορές.

Ως φοιτητής θα μπορείς να αξιοποιήσεις διάφορα προνόμια που αφορούν σε εκπτώσεις. Χρησιμοποίησε τες και έτσι θα σου μείνουν χρήματα για να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν.

8.Διάλεξε το κατάλληλο μαλακτικό ρούχων.

Το πλυντήριο θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου. Διάλεξε ένα μαλακτικό που θα σε χαλαρώνει και θα σου βγάζει φρεσκάδα. Αμέσως θα νιώσεις πως είσαι σπίτι σου.

9.Κουζίνα.

Πάρε εργαλεία που θα κάνουν το μαγείρεμα εύκολο και άνετο.

10.Τα φώτα.

Υπάρχουν πολλές λάμπες που χρησιμοποιούνται για όσους έχουν ανάγκη από ξεκούραση. Διάλεξε μια που να σου ταιριάζει και βάλτη στο δωμάτιο σου. Θα δεις πως θα ξεκουραστείς και θα ηρεμήσουν τα μάτια σου.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 6+1 tips για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;