Ryanair: Η δωρεάν χειραποσκευή ανήκει στο παρελθόν - Πόσο θα κοστίσει η αλλαγή;
Αλλαγές στη Ryanair!

H Ryanair είναι μια αεροπορική εταιρεία low cost πτήσεων και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την επιλέγουν για τα ταξίδια τους στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό μιας χώρας.

Η ιρλανδέζικη εταιρεία, Ryanair, ανακοίνωσε πως η διάθεση της δωρεάν χειραποσκευής έως 10 κιλών, καταργείται και οι επιβάτες θα πρέπει να καταβάλλον συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Η αλλαγή της εταιρείας θα ξεκινήσει από τον Νοέμβριο όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση να χρεώνει τις αποσκευές και το ποσό θα κυμαίνεται από 6 έως 10 ευρώ.

Μέχρι σήμερα, η Ryanair επέτρεπε στους επιβάτες να έχουν μαζί τους μια χειραποσκευή έως 10 κιλά την οποία  θα μπορούσαν να έχουν μαζί τους στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Όπως αναφέρει η Ryanair, δεν είναι στόχος της η αύξηση των εσόδων, αλλά να μειωθούν οι καθυστερήσεις που λαμβάνουν μέρος στο αεροπλάνο διότι πολλοί επιβάτες καθυστερούν μέχρι ν ατοποθετήσουν τη βαλίτσα τους στην καμπίνα.

«Η νέα αυτή πολιτική θα επιταχύνει την επιβίβαση και θα μειώσει ταυτόχρονα τις καθυστερήσεις, καθώς πολλοί επιβάτες αργοπορούσαν ψάχνοντας χώρο για να τοποθετήσουν τις βαλίτσες τους στο αεροσκάφος», δήλωσε ο διευθυντής μάρκετινγκ της Ryanair, Κένι Τζέικομπς.

Επίσης, ανέφερε πως η νέα αλλαγή δε θα φέρει επιπλέον νέα έσοδα, διότι  η χρέωση για την αποσκευή βάρους έως δέκα κιλών είναι και πάλι χαμηλότερη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;