Power of Love: Η Τζούλια μιλά επιτέλους για το χωρισμό - Τι αποκάλυψε;
Ανατροπές για μια ακόμη φορά από το team του Power of Love!

Το Power of Love είναι ένα reality που έκανε κάποιους ανθρώπους να ερωτευτούν, να γνωριστούν καλύτερα και δυστυχώς να χωρίσουν!

Το reality αγάπης, Power of Love, ή αλλιώς κοινωνικό πείραμα όπως το αποκαλούσε η Μαρία Μπακοδήμου, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό μπροστά στις οθόνες καθώς καθημερινά παρακολουθούσε τις εξελίξεις στις σχέσεις που είχαν διαμορφώσει οι παίκτες του.

Ένα από τα ζευγάρια που το κοινό αγάπησε ήταν η Τζούλια Καραγιάννη και ο Μιχάλης Κάββαλος. Οι δυο τους ήταν η ήρεμη δύναμη του σπιτιού και έφτασαν μέχρι τον τελικό αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο. Μετά το παιχνίδ, φαίνεται, πως η κατάσταση άλλαξε και οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους αλλά δε μάθαμε ποτέ, τι και πως!

Η Τζούλια έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό You weekly και όπως φαίνεται θα κάνει αποκαλύψεις για το χωρισμό.

Μέσω ενός story καταφέραμε να δούμε το εξώφυλλο στο οποίο φιγουράρει και καθώς άνοιξε τις σελίδες του περιοδικού, είδαμε πως στο τίτλο της συνέντευξης έγραφε «Ο Μιχάλης με χώρισε με ένα μήνυμα».

Στα socila media είχαν ξεκινήσει ένα άτυπο «κάρφωμα» με διάφορα μηνύματα που πρόδιδαν το χωρισμό και ο Μιχάλης, μάλιστα, είχε κάνει δηλώσεις σε ένα live στο Facebook όπου έλεγε πως τα προβλήματα ξεκίνησαν τρεις μέρες πριν από τον τελικό του reality αγάπης και η Τζούλια του είχε πει off κάμερας πως νιώθει πιεσμένη με την κατάσταση. Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει πως προσπάθησε να τη χαλαρώσει και να μην την πιέζει.

Πάντως ο τίτλος άλλα δείχνει!

Δες τη φωτογραφία: 

Δες και αυτό: Η Στέλλα Μιζεράκη έλυσε την απορία όλων – Υπήρξαν τελικά ερωτικές επαφές στο σπίτι του Power of Love;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;