Πανσέληνος Αυγούστου 2018: Πότε θα δούμε το όμορφο φαινόμενο στον ουρανό;
Πανσέληνος Αυγούστου 2018: Πάρε το ταίρι σου και κάνε βόλτες!

Η Πανσέληνος Αυγούστου 2018 «έρχεται» και θα την απολαύσουμε σε κάποιο όμορφο μέρος της Ελλάδας!

Η Πανσέληνος Αυγούστου 2018 θα γίνει στις 26 του μήνα και το Υπουργείο Πολιτισμού μαζί με τους δήμους της χώρας έχουν δημιουργήσει πολλές εκδηλώσεις για το κοινό ενώ σε πολλούς αρχαιολογικούς χώρους θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος.

Σε κάποιες περιοχές θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις από την Παρασκευή 24 Αυγούστου, ενώ σε κάποιες άλλες συνεχίζονται ως τη Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου 2018 έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις του Ευρωπαϊκού έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 και όσοι είναι λάτρεις το όμορφου φαινομένου θα μπορέσουν να το απολαύσουν σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο.

Όσοι είναι στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Πανσέληνο Αυγούστου 2018 κάτω από την Ακρόπολη,

Στο Μουσείο Ακρόπολης την Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ., η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων θα ταξιδέψει το αθηναϊκό κοινό, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης, στο νοσταλγικό κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου.

Οι θεατές θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας με μουσικές μεγάλων Ελλήνων συνθετών από επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου. Η μουσική διεύθυνση είναι του Δημήτρη Μίχα, ενώ τη συναυλία οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης.

Η συναυλία θα είναι δωρεάν για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Ακρόπολης.

Όσοι βρίσκονται εκτός Αθηνών, θα έχουν και εκείνοι την ευκαιρία να απολαύσουν την πανσέληνο καθώς πολλές περιοχές θα διοργανώσουν εκδηλώσεις για την όμορφη βραδιά!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;