Νέες θέσεις εργασίας σε Δήμους - Μάθε περισσότερα!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας.

Αναλυτικότερα: 

ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ

Ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση της Πράξης “Λειτουργία Ξενώνα Φιλοξενίας Δήμου Λαμιέων”, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014- 2020», ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 10 «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ-ΕΚΤ», στο Δήμο Λαμιέων, που εδρεύει στη Λαμία και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

1 ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ (Με ειδίκευση στην Παιδοψυχολογία)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Λαμιέων, Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού, Τ.Κ.35100 – Λαμία Ν.Φθιώτιδας, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού υπόψιν κ. Κωνσταντίνας Τσούμα (τηλ.επικοινωνίας: 2231351027, 2231351063 και 2231351071). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προκήρυξη

∆ήµαρχος Κεντρικών Τζουµέρκων

Κάλεσμα στους/τις ενδιαφερόµενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση µε σύντοµο βιογραφικό σηµείωµα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά µε την πλήρωση µίας (1) θέσης υπαλλήλου ορισµένου χρόνου διάρκειας µέχρι 28-2-2019, στις ακόλουθες θεµατικές ενότητες:

(a) Σύνταξη µελετών,διενέργεια αυτοψιών και επίβλεψη κατασκευής τεχνικών έργων

(b) Σύνταξη και έλεγχο Αναλυτικών επιµετρήσεων, Επιµετρητικών σχεδίων, παραλαβή αφανών εργασιών, Πρωτοκόλλων Κανονισµού Νέων Τιµών Μονάδος, Πιστοποιήσεις έργων, Τελικών Επιµετρήσεων, Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων.

(c) Σύνταξη σχεδίων σε ηλεκτρονική µορφή

(d) Ελληνικές Τεχνικές Προδιαγραφές-ΕΤΕΠ και εργαστηριακούς ελέγχους υλικών

Γι οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόµενοι/νες θα επικοινωνούν µε τον αρµόδιο τµήµα του ∆ήµου (τηλ. επικοινωνίας 2685360215,2685360228) κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Προκήρυξη

Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού , ΔΕ Μαρμαροτεχνιτών και ΥΕ Ειδικευμένων Εργατών με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου για την εκτέλεση του έργου « ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΕΛΦΩΝ » υποέργο 1 στην Σ.Α.Ε.Π. 066 με κωδικό 2014ΕΠ06600000 προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος – Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδος με υλοποίηση από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος με την μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας.

1 ΠΕ Αρχαιολόγοι
1 ΠΕ Αρχιτέκτονες Μηχανικοί με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων
1 ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός με εξειδίκευση στην αποκατάσταση και ανάδειξη μνημείων
2 ΤΕ Συντηρητών αρχαιοτήτων και έργων τέχνης (Α ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ)
2 ΔΕ Μαρμαροτεχνιτών (ΤΗΝΟΥ)
4 ΥΕ- Ειδικευμένοι εργάτες (με εξειδίκευση σε αναστηλωτικές-στερεωτικές εργασίες )

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στην διεύθυνση: Εφορεία Αρχ/των Φωκίδος ΔΕΛΦΟΙ Τ.Κ 33054 υπόψιν κ Αλτιπαρμάκη Γιώργου (τηλ. επικοινωνίας: 22650 82313 ,82346) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας. Υποβολή αιτήσεων (από 22/08/2018 έως 28/08/2018) Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Οι υποψήφιοι που αποστέλλουν την αίτησή τους ταχυδρομικά υποχρεούνται να ενημερώνουν την Υπηρεσία για την αποστολή της αίτησής τους με τηλεομοιοτυπία ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εντός της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Προκήρυξη

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;