Διάγγελμα: Στην Ιθάκη ο πρωθυπουργός - Δείτε LIVE!
Μέσα από ένα διάγγελμα ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μια νέα περίοδο!

Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό απεύθυνε ο πρωθυπουργός, κ.Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο νησί της Ιθάκης όπου έφτασε στις 10:30 το πρωί με ελικόπτερο και προσγειώθηκε στο ελικοδρόμιο της Ανωγής και έπειτα κατευθύνθηκε προς τη «χώρα» του νησιού, το Βαθύ. O κ.Αλέξης Τσίπρας έχει μεταβεί στο νησί του Οδυσσέα για να συναντηθεί με τον δήμαρχο της Ιθάκης, κ. Διονύση Στανίτσα και να μιλήσει με τους πολίτες αλλά και με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού τελειώσει η συνάντηση στο δημαρχείο, ο πρωθυπουργός θα περπατήσει στην πόλη όπου θα συναντηθεί με κόσμο και έπειτα θα παρεβρεθεί σε μαγαζί του νησιού όπου ο δήμαρχος θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν του.

Ο κ.Αλέξης Τσίπρας μέσω μαγνητοσκοπημένου διαγγέλματος που απεύθυνε στον λαό της Ελλάδας εξέφρασε πως δε θα αφήσει τη λήθη να παρασύρει κανέναν και πως δε θα ξεχάσουν ποτέ πως έφτασαν στην κατάσταση των μνημονίων.

Στο διάγγελμα του πρωθυπουργού ακούσαμε για μια νέα περίοδο στην οποία μπαίνει η χώρα μας και ανέφερε πως η χώρας ανακτά το δικαίωμα της να πάρει την οικονομία στα χέρια της χωρίς να υπάρχουν άλλες θυσίες. «Αφήσαμε πίσω μας τις Συμπληγάδες… η Ελλάδα είναι η ιστορία της…», ανέφερε ο κ.Αλέξης Τσίπρας μέσα από το διάγγελμα.

Η Ιθάκη δεν επιλέχτηκε τυχαία από τον Έλληνα πρωθυπουργό καθώς μέσα από το διάγγελμα του έγινε έντονος παραλληλισμός με την ιστορία του Οδυσσέα που πέρασε πολλά αλλά τελικά κατάφερε να βρει τη δική του Ιθάκη.

«Νέες μάχες είναι μπροστά μας», ανέφερε ο κ.Αλέξης Τσίπρας και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα προς τους «μνηστήρες» που προσπαθούν να φέρουν την Ελλάδα στην παλιά τους μορφή.

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού έκλεισε λέγοντας πως η Ιθάκη είναι μόνο η αρχή…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;