Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 20 – 27 Αυγούστου - Πρακτικές λύσεις
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Δείτε αναλυτικά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι προβλέπουν τα άστρα για το ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα;

Πρακτικές λύσεις

Από την Λίλιαν Σίμου

Ανάμεσα στην τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού (Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα) που περιγράφηκε στις προβλέψεις της προηγούμενης εβδομάδας, λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού, μία ενδιαφέρουσα γαλήνια εβδομάδα, φέρνει σταδιακά την αίσθηση της ανάτασης.

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής:

-ο Ερμής πλέον κινείται σε ευθεία πορεία, και ταξινομούμε με ευθυκρισία της υποθέσεις μας.

-ο Άρης ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του την 26η Αυγούστου και θα μπορούμε στο εξής να κάνουμε περισσότερο ακριβείς και δυναμικές κινήσεις, προκειμένου να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο, να δράσουμε αποτελεσματικά, να διεκδικήσουμε τους στόχους μας.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον φαινόμενο, συμπληρώνει τα στοιχεία που μας φέρνουν την αίσθηση της ευχάριστης αλλαγής. Πρόκειται για την σύνοδο του Ήλιου με τον λαμπερό αστέρα Ρέγκουλους, που είναι μία ιδιαίτερα φωτεινή στιγμή για τις επιθυμίες και προσδοκίες μας.

Και αμέσως μετά, καθώς εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, ο Ήλιος σχηματίζει ένα ενδιαφέρον μεγάλο τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ουρανό στον Ταύρο.

Μία εναρμόνιση στο στοιχείο της Γης, μας δίνει την ευκαιρία να ενδιαφερθούμε για ό,τι είναι απτό, να κατανοήσουμε τις λεπτομέρειες για το έργο μας, να σχεδιάσουμε λεπτομερώς τις επόμενες κινήσεις.

Θα έχουμε ωριμότητα και μέσω της εμπειρίας θα μπορέσουμε να τολμήσουμε καινοτομίες και νέες επιλογές, δίχως όμως να υπερβάλουμε στις προσδοκίες.

Δεν θα μας έλκει το ανέφικτο, το ουτοπικό, το αβέβαιο.

Θα επιμείνουμε στις απλές χαρές, απτές ικανοποιήσεις, στην απόλαυση των πέντε αισθήσεων.

Στην συνέχεια θα θέτουμε την λογική και να αναλύουμε τα δεδομένα των επιδιώξεών μας και των ενδείξεων γύρω από αυτές.

Και τέλος, θα αξιοποιήσουμε τα στοιχεία που προέχουν, θα θέσουμε προτεραιότητες, με στόχο να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα στο μέλλον. Θα επενδύσουμε στο «αύριο» με σοβαρότητα, υπεύθυνα και θα διατηρήσουμε σχέσεις ή συνεργασίες που θα μας δίνουν εγγυήσεις πως αξίζουν και εκτιμούν το έργο μας.

Έφθασε η στιγμή να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας, να κάνουμε μία προσεγμένη και καλά σχεδιασμένη νέα αρχή στο φθινόπωρο που πλησιάζει και εν όψη της Πανσελήνου που θα δώσει σύντομα το έναυσμα να οραματιστούμε ένα παραγωγικό φθινόπωρο…

Κριός

Η προσπάθεια για να βελτιωθεί η ποιότητα στην καθημερινότητά σας, σας ωθεί να εφαρμόσετε σχέδια και να προσπαθήσετε πολύ για να έχετε την απαραίτητη προώθηση προκειμένου να κατακτήσετε την θέση που σας αξίζει. Καθώς η πορεία σας είναι όλο και περισσότερο οργανωμένη, θα φθάσετε σε ένα σημείο έντασης αυτό το διάστημα. Θα χρειαστείτε την ποιότητα και την ευγένειά σας, ούτως ώστε να αποφευχθούν αντιπαραθέσεις ή πιέσεις από τρίτους προς εσάς, ή από εσάς προς τα άτομα που είναι βοηθητικά στη ζωή σας. Ενδέχεται, αν είστε σε μία θέση επιρροής, να φανείτε πολύ ανελαστικοί. Αν και το κίνητρο είναι σωστό, η συμπεριφορά αυτή σας απομακρύνει και θα χάσετε από την συμπάθεια του περιβάλλοντος. Επιδιώξετε να συζητήσετε με ένα αγαπημένο πρόσωπο, τις ιδέες σας.

Η βάση σας, σας ενδιαφέρει. Και θα πρέπει να την «χτίσετε» σωστά αυτή την εποχή.

Ταύρος

Η ουσία αυτών των ημερών βρίσκεται στην πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας για σας. Αν και δεν σας αρέσει να ξεφεύγετε ιδιαίτερα από την «πεπατημένη οδό» και δεν κάνετε ένα χόμπι δίχως ένα απτό αποτέλεσμα, θα λέγαμε πως σας ενδιαφέρει να επιδείξετε μαχητικότητα και καινοτομία στη ζωή σας. Αν μάλιστα αυτό έχει ένα αντίκρισμα στον επαγγελματικό σας χώρο, τόσο το καλύτερο. Προσπαθήστε να κάνετε μία αλλαγή, όπως αυτή σας αρέσει να είναι. Επικεντρωθείτε σε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα σας απασχολήσει με πάθος για να προοδεύσετε σε κάθε δημιούργημά σας. Αν είστε γονείς, θα είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσετε με τα παιδιά σας και να μοιραστείτε μαζί τους μία ασχολία στον ελεύθερο χρόνο σας. Στα αισθηματικά σας, σας δίνεται η ευκαιρία για μία σοβαρή επιλογή σχέσης, η ρουτίνα θα σπάσει και θα κατακτήσετε την ευτυχία.

Σημαντικές γνωριμίες σας στηρίζουν και σας ενθαρρύνουν. Παράλληλα, κάνετε ίσως κάποιες επιπρόσθετες σπουδές ειδίκευσης. Θα σας διασφαλίσουν μία πρόοδο.

Δίδυμοι

Αναζητάτε την προσωπική σας διαδρομή και ένα σημαντικό στόχο ή προοπτική. Η περίοδος αυτή σας υπόσχεται μία ιδιαίτερη ανακατάταξη, που όμως μπορεί να προκαλέσει σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα. Η ένταση, το πάθος αλλά και η μαχητικότητα, ας μην σας κάνουν απότομους και αρκετά εριστικούς. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις μέσα στην οικογένεια, ενίοτε θα βγαίνει ως δυσκολία στις κοινωνικές σας σχέσεις. Επειδή και τα δύο είναι δυσάρεστα, προσπαθείτε να μην επαναλάβετε λάθη του χθες και να διδαχθείτε από αυτά. Αντί να επιβάλλεστε επίμονα στους οικείους σας, αποφασίστε να ξεκινήσετε μαζί τους μία νέα μορφή επικοινωνίας, περισσότερο εσωτερικής. Στην πορεία, οι ιδέες σας φωτίζονται και μπορείτε να κρίνετε πιο σωστά κυρίως τις σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και στις δοκιμασίες. Είναι αυτές που αξίζουν πραγματικά για σας.

Στην οικονομική σας ανάπτυξη, δίνετε βάρος και όλες σας οι προσπάθειες επικεντρώνονται για την ευημερία σας και την διασφάλισή σας.

Καρκίνος

Δεν είναι εύκολο να σας δοθεί το περιθώριο για διάλογο, δίχως να το έχετε επιδιώξει με σθένος και πείσμα. Καθώς οι σχέσεις με τους στενούς συγγενείς είναι λίγο δύσκολες, θα έχετε την δυνατότητα να τους πλησιάσετε και να συζητήσετε, μόνο αν έχετε μεθοδεύσει καλά τα βήματά σας και αν θεωρείτε πως είναι σημαντικό να προοδεύσει ο διάλογος, η επικοινωνία. Αν είστε όμως επικριτικοί, ακόμη κι αν έχετε δίκιο, θα έρθετε σε δύσκολη θέση. Επειδή μπορεί στο επάγγελμά σας να παίζει ιδιαίτερο ρόλο η επικοινωνία, θα είστε πειστικοί, ίσως όμως και πιεστικοί. Θα ήταν καλό να μην φανείτε ανελαστικοί και να έχετε λίγο περισσότερη υπομονή. Επίσης, σε ό,τι αφορά τις εμπορικές σας συναλλαγές, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα νέο βήμα η επιμονή σας για να βρείτε ένα καλύτερο στόχο.

Έχετε πείσμα αποφασιστικότητα, δράση και σταθερότητα για να πετύχετε την προσωπική σας προβολή και εμβέλεια. Γοητεύετε και επηρεάζετε, δίνοντας προτεραιότητα στα σχέδιά σας.

Λέων

Τα οικονομικά σας είναι ακόμη μία φορά σε μία σημαντική περίοδο για σας. Θα είναι απαραίτητο να μην κάνετε μεγάλα «ανοίγματα» ή έξοδα, ωστόσο θα πρέπει να στραφείτε στην εξέταση και μελέτη σχεδιασμού, που θα σας δημιουργήσει δημιουργικές προοπτικές εξέλιξης. Η ανάπτυξη που θα κάνετε στις δυνατότητες που σας παρέχει η εργασία σας, θα φανεί και θα αποδώσει σε ένα μελλοντικό χρόνο. Είστε ενθουσιώδεις και ίσως περιμένετε άμεσα αποτελέσματα, όμως δεν είναι εύκολο αυτά να φανούν. Σας απασχολεί λοιπόν το κέρδος, είστε βιαστικοί και παρορμητικοί όμως και αυτό δεν θα σας ωφελήσει. Τα άμεσα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα σας δημιουργήσουν μία στερεή βάση για το μέλλον. Ανοίγονται προοπτικές, με υπομονή όμως και δίχως σπατάλη δυνάμεων ή χρόνου. Γεφυρώνετε τις διαφορές με τους συνεργάτες ή διευρύνετε τις συνεργασίες σας.

Παρθένος

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την σημαντική περίοδο για σας. Είναι απαραίτητο να σας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Το παρελθόν σας θα έχει ένα σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σας. Επιμείνετε μαχητικά και προβάλλετε την έμπνευσή σας. Αν και πρέπει να μην είστε ιδιαίτερα παρορμητικοί, σας ενδιαφέρει να κάνετε την αλλαγή και να είστε πραγματικά αφοσιωμένοι στο έργο σας. Η πορεία της ζωής σας θα σας δημιουργήσει μελλοντικά τα εργαλεία της γνώσης για να κατακτήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει. Όλα εξαρτώνται από τις επιλογές που θα κάνετε τώρα, όλα κρίνονται με τον καλύτερο τρόπο για σας, αρκεί να βασιστείτε στην εμπειρία και στη γνώση. Τολμήστε την αλλαγή, ρισκάρετε, δημιουργήστε το όνειρό σας.

Σχέδια, στόχοι, προβάλλονται πλέον δυναμικά, αποφασιστικά. Σας ενθαρρύνει ο κοινωνικός περίγυρος, επηρεάζετε εκείνους που μπορούν να συμβάλλουν στο έργο σας.

Ζυγός

Σας αρέσει να κάνετε οραματισμούς για το μέλλον. Ωστόσο, το χθες είναι βασικό για να επιδιώξετε να μην γίνουν λάθη που σας ταλαιπωρούν και σας παρεμποδίζουν. Δεν είναι δυνατόν να προοδεύσετε σε ένα μέλλον με σιγουριά, δίχως να έχετε βρει την ρίζα των επιλογών σας. Μία σωστή και ώριμη γνώση και κατάρτιση είναι εφόδια, αλλά για τα κρυφά σας όνειρα, θα είστε πάντα πιο μαχητικοί και σε εγρήγορση. Αποδεχτείτε κάποιες παραδοσιακές αξίες για τις οποίες θα δώσετε την μάχη σας. Αυτές οι αξίες, θα αφορούν εμπειρία βασισμένη στην πάροδο του χρόνου και όσο και αν νομίζετε πως είναι καλό να τις αγνοήσετε, προκειμένου να αναζητήσετε ένα απροσδιόριστο μέλλον, θα σας κρατήσουν εντός των ορίων. Μία πρωτοποριακή ιδέα που θα μοιραστείτε , θα σας κάνει δημοφιλείς και θα δημιουργήσει συμπάθειες.

Η κοινωνική σας εικόνα μετρά, γι αυτό δίνετε βαρύτητα στην ανάπτυξή της. Θα σας βοηθήσει η αποφασιστικότητα, η δεξιότητα, η επιστημονική κατάρτιση και η γνώση.

Σκορπιός

Η διαδρομή σας ως την σημερινή κατάσταση, έχει κάποια λάθη σε στόχους ή προετοιμασία και σχεδιασμό. Για τον λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να εκμεταλλευτείτε τις μέρες που διανύουμε, ούτως ώστε να καταλάβετε αυτό που δεν πήγε καλά στο χθες. Καθώς δεν είναι σίγουρο πως έχετε ξεκαθαρίσει κάθε πτυχή, η σκέψη πρέπει να στραφεί και να εστιαστεί εκεί. Κάθε σχέδιο ας επανεξεταστεί, για να βρείτε την καλύτερη λύση και προοπτική του. Κάποια από αυτά ίσως αλλάξουν ή διαμορφωθούν με τις νέες συνθήκες ζωής. Αν συμμετέχετε σε μία ομάδα, θα υπάρξει μαχητική διάθεση και θα αναδείξετε τις γνώσεις σας. Θα είστε πειστικοί, αν παραμείνετε εστιασμένοι στον στόχο. Καθώς η κοινωνική σας θέση έχει κάποια προβλήματα, θα ξεχωρίσετε για την ποιότητά σας ή μία έμπνευση που θα παρουσιαστεί.

Η διεύρυνση μέσω μίας εξειδίκευσης ή γνώσης, θα είναι εφόδιο και θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα εκεί.

Τοξότης

Η καριέρα είναι επιτακτική σας ανάγκη πλέον. Το να δημιουργήσετε μία νέα προοπτική μέσα από τα λάθη του χθες, είναι επίσης απαραίτητο. Αναδιπλωθείτε, αναθεωρείστε και αναπτύξτε τις δυνατότητες και τα ταλέντα σας, όπως και κάθε επιμόρφωση ή γνώση που διαθέτετε, μέσα από τις προδιαγραφές της καριέρας. Πρέπει να επιμονή και μεθοδικότητα να κάνετε τις επιλογές σας. Καθώς θα είναι σημαντικό να ξεφύγετε από τα όρια και τους περιορισμούς, η μεθόδευση αυτή θα σας φέρει στην ουσία του έργου της ζωής σας. Θα ήταν καλό να θεωρήσετε πως δημιουργείτε μέσα από αυτό, να βρείτε την φλόγα που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και να γίνετε περισσότερο ευρείς στους ορίζοντές σας.

Διασφαλίζετε την δράση σας, με συντονισμένη προσπάθεια και εστιάζοντας στις πρακτικές απολαβές.

Αιγόκερως

Οι μέρες που ακολουθούν έχουν για σας ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Έχετε την ευκαιρία να ξεπεράσετε τα ασφαλή σας όρια και να κάνετε την αλλαγή, ανοίγοντας ένα παράθυρο στο μέλλον. Καθώς φαίνεται να σας ενδιαφέρει μία γνώση, θα σας συνιστούσαμε αν σπουδάζετε , να μην αμελήσετε την πρόοδό σας. Αν πάλι δεν είστε σε κάποια σχολή, μία νέα γνώση ή μία αλλαγή που θα αγγίξει το ιδεολογικό σας προφίλ, θα είναι η καλύτερη «επένδυση» για το μέλλον σας αυτή την περίοδο. Τολμήστε νέες προοπτικές, πάντα με ένα όφελος.

Διευρύνετε τον κύκλο των κοινωνικών σχέσεων και έχετε την ευκαιρία να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες. Θα σας εξυπηρετήσουν επαγγελματικά, θα σας ωφελήσουν και σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει αρμονία και ευχέρεια στην ανάπτυξη των θέσεών σας και θα πείθετε σχετικά εύκολα.

Υδροχόος

Οικονομικές συναλλαγές που έχουν να κάνουν κυρίως με τις επενδύσεις και την εξασφάλισή σας, προέχουν. Αν και ήδη εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, επιδιώκετε να κάνετε μία καλύτερη αρχή και να έχετε την δυνατότητα να διατηρήσετε ένα κεφάλαιο που θα αποδίδει σε βάθος χρόνου. Η επένδυση σε ακίνητα μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει. Κάποιες προσπάθειες δεν απέδωσαν ως τώρα. Αυτό πρέπει να σας προβληματίσει και να επικεντρωθείτε στο ιστορικό και στις ευκαιρίες που ως τώρα δεν εξελίχθηκαν. Θα κατανοήσετε πλέον τα λάθη και θα μάθετε να περιμένετε και να οργανώνετε καλύτερα το μέλλον σας. Ο τομέας αυτός δεν πρέπει να είναι δίχως προγραμματισμό. Οι σχέσεις αναπτύσσουν την πιο βαθιά πτυχή τους, αν υπάρχει η διάθεση για κατανόηση και μία πιο ζεστή επαφή. Μην χάσετε την ευκαιρία

Ιχθείς

Θα σας ενδιαφέρει πολύ ο τομέας των συνεργασιών, κυρίως με σοβαρή προοπτική. Μία εξ αυτών είναι η επισημοποίηση της μόνιμης σχέσης σας, καθώς προσβλέπετε σε ένα μέλλον που δεν θα πρέπει να περιέχει τα λάθη του χθες. Αν λοιπόν θεωρείτε πως το ταίρι σας είναι μέρος της ζωής σας, θα ήταν καλό να αναθεωρήσετε ό,τι σας έχει προβληματίσει, να σκεφθείτε τις θετικές πλευρές της σχέσης και να την επισημοποιήσετε. Αν δεν έχετε πληρότητα στην σχέση σας, τότε μπορείτε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα πρώτα με τον ίδιο σας τον εαυτό και στην συνέχεια να κάνετε την αλλαγή ως προς το ταίρι σας. Καθώς είναι δύσκολο να δουλεύετε μόνοι, η ανάγκη για μία συνεργασία σας προσφέρει το έδαφος για προβληματισμό. Μην βιαστείτε να κλείσετε συμφωνία όμως, αν δεν εξετάσετε καλά τις προϋποθέσεις.

Δημιουργική έμπνευση, αλλά και ερωτική ζωή, αναπτύσσονται αυτή την εποχή και διεκδικείτε το καλύτερο! Είστε περισσότερο σίγουροι από το παρελθόν, θα κάνετε μία καλύτερη συναισθηματική επένδυση και θα ζήσετε όμορφες στιγμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;