53 θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους - Διεκδίκησε μια θέση!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν σε Δήμους της χώρας!

Δήμος Φιλοθέης

Ανακοίνωση για την πρόσληψη  προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας, συνολικού αριθμού είκοσι πέντε  ατόμων ανακοινώθηκε από το Δήμο , για την κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα και χρονική περίοδο:

4 ΔΕ Οδηγός Απορριμματοφόρου (Με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου)
1 ΔΕ Χειριστών
20 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

Προσόντα πρόσληψης 

1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως και 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/2007.

Δικαιολογητικά 

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Φωτοαντίγραφο των 2 όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
2. Υπεύθυνη Δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του Ν. 3584/07.

3. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
4. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
5. Φωτοαντίγραφο της επαγγελματικής άδειας οδήγησης αυτοκινήτου για την ειδικότητα που απαιτείται.
6. Φωτοαντίγραφο Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (Π.Ε.Ι) για την ειδικότητα που απαιτείται.
7. Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος για την ειδικότητα που απαιτείται.

8. Για την απόδειξη της εμπειρίας, απαιτείται:

Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα ή απογραφικό δελτίο ΙΚΑ που να προκύπτει η διάρκεια ασφάλισης. Οι μισθωτοί του δημοσίου τομέα μπορούν εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια απασχόλησης.

Ως εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο της προς πλήρωση θέσης μετά τη λήψη της άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Για την απόδειξη της εμπειρίας βλ. δικαιολογητικά περίπτωση Α(1) ή Ειδικές περιπτώσεις απόδειξης εμπειρίας του Παραρτήματος ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ στην διαδρομή www.asep.gr/.Φορείς/Έντυπα-διαδικασίες/Διαγωνισμών φορέων/Ορισμένου χρόνου ΣΟΧ/παράρτημα ανακοινώσεων συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου ημ. εκδ. 30.03.2017.

Υποβολή αιτήσεων 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού (Δ/νση: Μαραθωνοδρόμου 95-Ψυχικό, τηλ: 213-20.14.722, 737) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος.

Δήμος Αθηναίων 

Η ανακοίνωση αφορά τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου εικοσιοκτώ ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Δήμου Αθηναίων.

Αίτηση

Παράρτημα

Ανακοίνωση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;