10 taboo του ντυσίματος που πρέπει να ξεπεράσεις! (εικόνες)
Απελευθέρωσε το ντύσιμο σου απο τις αναστολές!

Όλες μας έχουμε ακούσει κατα την διάρκεια της ζωής μας πως “αυτό δεν ταιριάζει με εκείνο”, “μην το φοράς ποτέ”  και διάφορα τέτοια. Ισχύουν όμως; Ας ρίξουμε μια ματιά!

Μύθος 1 : Να δείχνεις δέρμα μόνο απο πάνω ή μόνο απο κάτω. Και τα δυο μαζί φαίνεται “δεύτερο”.

Καταρχάς, δεν πιστεύουμε σε όρους όπως το επίθετο “δεύτερος” εκτός αν μιλάμε για αγώνισμα. Τα ρούχα δεν καθορίζουν αυτό που είσαι, η συμπεριφορά σου μόνο μπορεί να το κάνει αυτό. Πάρε παράδειγμα την φίλη μας την Beyonce αν έχεις αμφιβολίες.

beyonce-front-xlarge

Μύθος 2 :  Τα τακούνια είναι πιο σοφιστικέ απο τις μπαλαρίνες.

Λάθος. Άκυρο. Χι. Μπες σε οποιοδήποτε μαγαζί της ελληνικής αγοράς και στο εγγυώμαστε πως θα συναντήσεις τακούνια που καταρρίπτουν ολοσχερώς αυτήν την θεωρία. Ναι, τα τακούνια αλλάζουν τον τρόπο που κουβαλάμε τον εαυτό μας, αλλά μπορείς να αλλάξεις την στάση σώματος σου χωρίς κόθορνους. Πίσω οι ώμοι, ψηλά το κεφάλι και έφυγες. Μπορείς να το κάνεις ακόμη και ξυπόλυτη.

11flatsheels21eme

Μύθος 3 : Το σκούρο μπλε δεν πάει με το μαύρο

Η άποψη αυτή έχει βασιστεί στο γεγονός ότι τα δυο χρώματα δίπλα δίπλα μοιάζουν πολύ. Για εμάς, αν ξέρεις τι να φορέσεις και πως να το φορέσεις, είσαι οκ. Σπάσε τους κανόνες.

blue-ang-black

Μύθος 4: Όχι διαφορετικά σχέδια στο ίδιο σύνολο.

Κανόνας της μόδας απο την αρχή. Ωστόσο, τελευταία, έχει αρχίσει να καταρρίπεται. Δοκίμασε το. Μπορεί να μην χαϊδεύει τον ψυχαναγκασμό σου αλλά συγκροτεί μια ιδιαίτερη- playful- εικόνα. Μην περιορίζεσαι, τραβα την προσοχή!

l7

Μύθος 5 : Τσάντα, ζώνη (αν υπάρχει) και παπούτσια πρέπει να συνδυάζονται.

Δεν είναι και τζιζ, αλλά εντάξει..αν σου αρέσει μια άλλη τσάντα ή ένα άλλο παπούτσι γιατί να πεις όχι; Επειδή υπάρχει κάποιος άτυπος κανόνας; Όχι. Δοκίμασε κατι διαφορετικό αυτή τη φορά!

c8a4e5156e0a791fea6bcfd372573b53

Μύθος 6 : Χρυσό και ασημένιο δεν ταιριάζει

Αυτή η άποψη ίσχυε περισσότερο τις εποχές των μαμάδων και των γιαγιάδων μας ίσως. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το χρυσό και το ασημένιο μπαίνουν ακόμη και στο ίδιο κοσμήμα. Τόλμησε να βάλεις αυτές τις δυο αποχρώσεις μαζί, δες πόσο καλά ταιριάζουν στην πραγματικότητα και θα μας θυμηθείς!

x1100

Μύθος 7 : Γυναίκες στα γυναικεία, Άνδρες στα ανδρικά

Ελπίζουμε να ακούστηκε το ίδιο παλαιικό και στο δικό σου κεφάλι εκτός απο τα δικά μας όταν το γράψαμε. Βρισκόμενοι στην δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, πλέον έχουμε ξεπεράσει τις φυλετικά προσχεδιασμένες επιλογές ντυσίματος. Αντικειμενικά, δεν ήμαστε τα ανθρωπάκια στις πόρτες τουαλέτας, ο άνδρας παντελόνι και η γυναίκα φουστανάκι. Φοράμε ό,τι μας αρέσει. Θες ανδρική μπλούζα; Βάλε ανδρική μπλούζα. Τέλος.

063015-mens-summer-staples-lead

Μύθος 8 : Τα ρούχα με οριζόντιες ρίγες παχαίνουν.

Μύθος. Mega-μύθος. Οι οριζόντιες ρίγες , όπως και οι κάθετες και οι λοξές, είναι ένα κολακευτικό σχέδιο που δεν συσχετίζεται με βάρος/ύψος/πλάτος/εμβαδό. Μην αφήνεις τέτοια taboo να περιορίζουν τις δυνατότητες της ντουλάπας σου.

collagewg

Μύθος 9 : Μην φοράς πολλά αξεσουάρ. 

Αυτή η τρέλα “ή λαιμό και χέρια ή αυτιά και χέρια ή λαιμό και αυτιά αλλά όχι όλα μαζί” είναι καιρός να σταματήσει. Αν θες, βάλε και καπέλο.

Δικαίωμα σου να θέλεις να βάλεις λίγα και λιτά αξεσουάρ αλλά δικαίωμα σου να θέλεις να βάλεις και πολλά και φανταχτερά.

13712826_1064806540223063_841607804_n

Μύθος 10 : Τα maxi είναι για τις ψηλές

Παραπομπή στον μύθο 8. Σημασία έχει το ρούχο να μπαίνει, όχι αν είσαι κοντή ή ψηλή. Μην επηρεάζεσαι.

Για τελευταία φορά…Φόρα ό,τι σ’ αρέσει (χωρίς να προσβάλλεις την δημόσια αιδώ).

bebe-open-knit-maxi-dress-gallery

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;