Φοιτητική ζωή: 10 life hacks που θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς σωστά!
Και η φοιτητική ζωή θα κυλήσει όμορφα...

Η φοιτητική ζωή θα ξεκινήσει σύντομα και σε θέλουμε καλά προετοιμασμένο!

Ως φοιτητής θα έχεις τη χαρά να γνωρίσεις πολλές εμπειρίες, να μάθεις νέα πράγματα και φυσικά να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και τόπους που θα σου «κλέψουν» την καρδιά.

Η φοιτητική ζωή είναι η φάση στην οποία θα ανακαλύψεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και θα μπορέσεις να μάθεις πως να είσαι ανεξάρτητος, καθώς θα φύγεις από το σπίτι σου και θα δημιουργήσεις κάτι δικό σου!

Υπάρχουν πολλά life hacks τα οποία θα σε βοηθήσουν να οργανωθείς σωστά και να ανταπεξέλθεις πλήρως σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις:

1.Πάντα να θυμάσαι το πρόγραμμα σου.

Μπορείς να βάλεις ως εικόνα ταπετσαρίας το πρόγραμμα σου και να μην το ξεχνάς ποτέ! Έχει σώσει κόσμο αυτό το hack.

2.Μην κοιμάσαι πολλές ώρες! 

O ύπνος είναι γλυκός! Το ξέρουμε… Αλλά ειδικά την πρώτη εβδομάδα της σχολής , καλό θα είναι να είσαι σε όλα τα μαθήματα. Αν δε μπορείς να ξυπνήσεις, βάλε ξυπνητήρι στο κινητό σου, και έπειτα βάλτο σε ένα ποτήρι. Θα περάσεις καλά!

3.Κράτα τις σημειώσεις σου σε τάξη.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα τετράδια για το κάθε μάθημα και να βάλεις αυτοκόλλητα στις άκρες για να τα ξεχωρίσεις.

4.Ξεχώρισε τα κλειδιά σου. 

Πολλές φορές ξεχνάμε τα κλειδιά μας και το σημαντικότερο όλων για ποια πόρτα είναι. Μπορείς να τα χρωματίσεις και να τα έχεις όλα μαζί σε μια αλυσίδα.

5.Λίστα για τα ψώνια! 

Αντί να πάρει χαρτί και στυλό, βγάλε φωτογραφίες από τα ράφια σου και το εσωτερικό του ψυγείου σου. Έτσι θα δεις τα πράγματα που έχεις και θα καταλάβεις αμέσως τις ελλείψεις σου.

6.Οργάνωση γραφείου.

Το γραφείο σου είναι ο χώρος που θα περάσεις πολλές ώρες. Οργάνωσε το σωστά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις tape για να δέσεις τα καλώδια σου και να έχεις μια μολυβοθήκη όπου θα βάλεις χρωματιστά στυλό για να σημειώνεις.

7.Κράτα τα ψιλά! 

Πολλές φορές αφήνουμε τα πεντάλεπτα στην άκρη και δεν καταλαβαίνουμε πως αν τα βάλουμε σε έναν κουμπαρά, θα βρεθούμε κάποια στιγμή με χρήματα. Πάρε έναν κουμπαρά και κάθε φορά που μπαίνεις σπίτι θα τα βάζεις εκεί.

8.Εύκολες συνταγές! 

Βρες συνταγές τις οποίες θα κάνεις γρήγορα και εύκολα, χωρίς να προκαλείς χάος στην κουζίνα σου.

9.Τσίχλες!

Μάσα τσίχλα όταν διαβάζεις ένα μάθημα για την εξεταστική. Την ημέρα που θα δίνεις το μάθημα μάσησε άλλη μια τσίχλα με την ίδια γεύση. Έρευνες δείχνουν πως η ίδια γεύση σε κάνει να θυμάσαι αυτά που διάβασες.

10.Η καφετιέρα σου λύνει τα χέρια! 

Μπορεί τις πρώτες μέρες στο νέο σου σπίτι να έχεις ελλείψεις, όπως κατσαρόλες κτλ. Μια καφετιέρα είναι ιδανική για να βράσεις πολλά πράγματα όπως μακαρόνια και λαχανικά!

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 8 τρόποι για να μην είναι άδειο το πορτοφόλι σου!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1