#kikichallenge: Τι είναι και γιατί δεν πρέπει να το κάνεις! (video)
Βρε Kiki τον αγαπάς ή θα μας τρελάνεις τελείως;

Kiki do you love me, are you riding και πάει λέγοντας!

Είναι το τραγούδι των ημερών! Ο Drake κυκλοφόρησε ένα κομμάτι με τίτλο «In my Feeling» και στο διαδίκτυο επικρατεί χαμός, καθώς δημιουργήθηκε το #kikichallenge που είναι στην ουσία ο χορός για το εν λόγω κομμάτι.

Στο Instagram και στο Twitter επικράτησε υστερία και ακόμη βλέπουμε τον κόσμο να κάνει βίντεο χορεύοντας στους ρυθμούς της kiki. Όμως, έχει γίνει επικίνδυνο καθώς πολλοί επιλέγουν να κάνουν τη δοκιμασία στο αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα, ο συνοδηγός ανοίγει την πόρτα του και βγαίνει να χορέψει στο δρόμο και ο οδηγός τον βιντεοσκοπεί. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν χτυπήσει σοβαρά ενώ άλλοι έχουν «φάει» τα μούτρα τους για να πετύχουν το challenge.

Aυτό είναι το κομμάτι:

Το #kikichallenge έχει καταφέρει να επεκταθεί σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου και δεν είναι λίγοι αυτοί στην Ελλάδα που το έχουν δοκιμάσει. Θέλει προσοχή όμως. Είναι προτιμότερο να το κάνει κάποιος στο σπίτι του ή σε κάποιο ασφαλές μέρος, παρά στο δρόμο γιατί είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Δες το βίντεο και αν αποφασίσεις να το κάνεις φρόντισε να είναι σε ασφαλές μέρος.

Follow @kiki_challenge_dance @kiki_challenge_dance @kiki_challenge_dance ⭕️ Tagg Ur Friends ⭕️ Tagg Ur Friends ⭕️ Put Hashtag #kiki_challenge_dance #kikichallenge #champagnepapi #dance #move #inmyfeelings #challenge #doit #america #hit #dance #drake #video #viral #instagram #facebook #kiki #dothatmove #girl #boy #volume #on

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #kikichallenge (@kiki_challenge_dance) στις

 

Δες και αυτό: 10 τραγούδια που θα σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι σε beach bar!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;