Φοιτητικό σπίτι: 5 tips για να δημιουργήσεις το τέλειο υπνοδωμάτιο
Υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις μόνος σου στο φοιτητικό σπίτι!

Πέρασες με επιτυχία στις Πανελλήνιες 2018 και αναμένεις τις Βάσεις 2018 για να μπορέσεις να οργανωθείς και να ξεκινήσεις να φτιάχνεις το φοιτητικό σπίτι! Πόσο τέλεια;

Μια διαδικασία που αγαπά κάθε πρωτοετής φοιτητής είναι να διακοσμεί το φοιτητικό σπίτι που θα μείνει για τουλάχιστον 4 χρόνια. Δε μπορείς να φανταστείς πόσες αναμνήσεις θα δημιουργήσεις και κάποια στιγμή στη ζωή σου θα αναφωνήσεις «μου λείπεις, φοιτητικό σπίτι».

Το υπνοδωμάτιο θα είναι ο χώρος στον οποίο θα ξεκουράσεις το ταλαιπωρημένο κορμί σου από τις πολύωρες εξόδους και το διάβασμα!

Αυτά είναι τα πέντε tips που σου προτείνουμε:

1.Φτιάξε μόνος σου το κρεββάτι σου

Μπορείς να προμηθευτείς παλέτες και να τις στήσεις με σκοπό να δημιουργήσεις έναν σκελετό κρεβατιού. Το μόνο που χρειάζεται να κανείς είναι να βρεις ένα καλό στρώμα. Είναι γερές και αντέχουν.

2.Ντουλάπα

Στη ντουλάπα σου υπάρχουν συρτάρια. Μπορείς να πάρεις διαχωριστικά και να τα βάλεις μέσα για να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο.

3.Ράμπα ρούχων

Μια ράμπα ρούχων μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεσαι για τα ρούχα που φοράς καθημερινά, όπως τα μπουφάν. Είναι πολύ ωραία σαν στοιχείο διακόσμησης και δε χρειάζεται να κανείς πολλά.

4.Τοίχος

Μπορείς να βάζεις το δωμάτιο σου ότι χρώμα θέλεις. Απλά να γνωρίζεις, πως όταν με το καλό φύγεις από το σπίτι, θα πρέπει ο τοίχος να είναι στο χρώμα που τον βρήκες.

5.Άφησε τις συσκευές εκτός!

Στο δωμάτιο σου δε χρειάζεται να έχεις τηλεόραση ή υπολογιστή. Είναι ο χώρος στον οποίο ξεκουράζεσαι και όλα αυτά σε κουράζουν περισσότερο χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Δες και αυτό: Φοιτητικό σπίτι: 10 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν την ενοικίαση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;