Φοιτητική ζωή: 5 tips για εσένα που ετοιμάζεσαι για τη σχολή!
Η φοιτητική ζωή είναι η απόλυτη εμπειρία και θα μας θυμηθείς!

Φοιτητική ζωή… Τι ωραία!

Κάθε φορά που ακούς τη λέξη φοιτητική ζωή, δε σκέφτεσαι πόσο τέλεια πρέπει να είναι και πως οι φοιτητές είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να αλλάξουν τον κόσμο με τις ιδέες τους και τον πρωτοποριακό τρόπο σκέψης τους; Η φοιτητική ζωή είναι αυτή που θα σε διδάξει σπουδαία μαθήματα για τη ζωή αλλά και για τις σχέσεις των ανθρώπων.

Οι Πανελλήνιες 2018 ήταν αυτές που σου έδωσαν το «βήμα» για να μπεις και εσύ στο τρυπάκι της φοιτητικής ζωής και καθώς περιμένεις με αγωνία τα αποτελέσματα για τις Βάσεις 2018, σκέφτεσαι πως θα προετοιμαστείς κατάλληλα για τη σχολή.

Αυτά είναι 5 tips που θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις και έπειτα θα βρεις τον δρόμο σου! 

1.Βάλε σε «τάξη» το μυαλό σου.

Σκέψου πρακτικά. Είναι πολλά αυτά που θα σκεφτείς και θα περάσουν από το μυαλό σου. Πρέπει να πας με σχέδιο. Όλοι έχουμε περάσει από τη θέση σου και κάποιοι θα περάσουν πιο μετά. Πρέπει να καταλάβεις πως ξεκινάς ένα κεφάλαιο στη ζωή σου που θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Μη φοβάσαι!

2.Πάρε μόνο τα απαραίτητα!

Δε χρειάζεται να κουβαλήσεις όλα σου τα πράγματα αν φύγεις από το πατρικό σου. Πάρε τα απαραίτητα και σιγά-σιγά θα τα φτιάξεις όλα.

3.Μη ντρέπεσαι… 

Στην φοιτητική ζωή σου θα συναντήσεις πολύ κόσμο… Αλλά σίγουρα τις πρώτες μέρες στη σχολή θα πρέπει να κάνεις το κατάλληλο research για να βρεις τα άτομα που θα είναι στο πλευρό σου και θα περάσετε τις πρώτες δύσκολες μέρες μαζί. Μη ντρέπεσαι και μίλα! Όλοι στην ίδια θέση είναι.

4.Βρες το μέρος που θα μείνεις. 

Το φοιτητικό σπίτι είναι σούπερ σημαντικό. Βρες ένα μέρος κατάλληλο για εσένα, γιατί θα είναι το μέρος που θα περάσεις τουλάχιστον 4 χρόνια.

5.Ψάξου.

Τις πρώτες μέρες στη σχολή θα πρέπει να ενημερωθείς για τα πάντα. Πρόγραμμα μαθημάτων, δρομολόγια λεωφορείων, φοιτητικό πάσο, διάφορες ομάδες που διοργανώνουν δραστηριότητες για τους φοιτητές και άλλα πολλά είναι αυτά που πρέπει να μάθεις.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 τρόποι για να τη «βγάλεις» οικονομικά στη σχολή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;