Επιτέλους! Και η Barbie απέκτησε κυτταρίτιδα! (photo)
Barbie welcome to the real life!

Η ομορφιά είναι υποκειμενική και όλοι θεωρούμε όμορφο κάτι έχοντας ως γνώμονα τη δική μας αισθητική!

Η Barbie για πολλά χρόνια τώρα, αποτελεί ένα πρότυπο αψεγάδιαστης ομορφιάς που δυστυχώς δεν αντικατοπτρίζει με τίποτα την πραγματικότητα. Οι γυναίκες είναι όμορφες όπως και αν είναι, βασικά όλοι οι άνθρωποι. Ο καθένας είναι ξεχωριστός και μοναδικός!

H Barbie έχει «λογοκριθεί» πολλές φορές και για αυτό αρχίζουμε σιγά-σιγά και βλέπουμε πιο φυσιολογικές κούκλες να κυκλοφορούν, αλλά ο καλλιτέχνης  Dot Pigeon, αποφάσισε να δημιουργήσει μια εικόνα της Barbie με … κυτταρίτιδα και μάλιστα δεν τη λυπήθηκε καθόλου! Ναι, καλά διάβασες! Θέλησε να δείξει στον κόσμο πως το αληθινό είναι όμορφο!

Για αυτό μη σκας αν έχεις λίγη κυτταρίτιδα ή αν η μύτη σου δεν είναι η πιο ίσια του κόσμου! Ακόμα και η Barbie δεν είναι τέλεια!

Δες τη φωτογραφία:

Real means beautiful. ❤️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ / Follow me on Facebook and Twitter / ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #popmyeyes #artbrute #noeloquence ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #battery #death #hate#dead#iphone #artsxdesign #picame #cuffin#popart#contemporaryart#nakidinspo #artporn #callforartists #opencall #graphicroozane#taxcollection #artcollector #artgallery #fanzine#artmadness_mag#graphicarts #artistsoninstagram#artvisual #artdiscovered #instagramartist ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @creativedebuts @konbini @create_mag @leventerdening @picame @unrtd.co @culturainquieta @beyondthemag @arts.tv @culturacolectiva @truthenergy @rexindustries @vogueitalia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dot Pigeon (@_dotpigeon) στις

Δες και αυτό: Πώς θα ήταν η Barbie σήμερα αν ήθελε να ακολουθήσει τη μόδα; Ιδού! (photos)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;