Δεκαπενταύγουστος: Τι καιρό θα κάνει αυτές τις μέρες;
Ο Δεκαπενταύγουστος πλησιάζει και πρέπει να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε!

Δεκαπενταύγουστος είναι κοντά και οι περισσότεροι βρίσκονται σε κάποιο νησί ή κάποιο μέρος και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ο Ιούλιος δε μπορούμε να πούμε πως ήταν ο καλύτερος καλοκαιρινός μήνας που έχουμε ζήσει αλλά από όυι φαίνεται ο Αύγουστος θα μας φερθεί λίγο πιο στοργικά και δε θα μας ταλαιπωρήσει.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου και τη δημοσίευση που έκανε στο Facebook, ο Δεκαπενταύγουστος θα είναι σχετικά καλός όπως και όλη η εβδομάδα.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες και μέχρι τον 15Αύγουστο!

Πολύ καλός ο καιρός τουλάχιστον μέχρι και τον 15Αύγουστο , μονο οι βοράδες από την Παρασκευή έως και την Δευτέρα στο Αιγαίο θα αγγίζουν τα 6-7 και κατά διαστήματα έως και τα 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση απο την Τρίτη 14/8.

Η θερμοκρασία σε πολύ καλά επίπεδα για την περιόδο που διανύουμε χωρίς αυξημένη την υγρασία – κουφόβραση (εκτός απο τη δυτική Ελλάδα και τα Επτάνησα όπου λόγω των εξασθενημέων ανέμων θα είναι κατά τόπους αυξημένη) και μόνο προς τον 15Αυγουστο υπάρχουν ενδείξεις για κάποια σταδιακή άνοδο στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
(κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά τον τίτλο για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας!)

Δες και τη δημοσίευση του:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;