Το σεξ το καλοκαίρι κρύβει κινδύνους που πρέπει να αποφύγεις!

Από neolaia.gr Team 10 Αυγούστου 2018

Μπορεί να είναι η πιο ερωτική εποχή αλλά τα πράγματα μπορούν εύκολα να ξεφύγουν!

Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η πιο ερωτική εποχή. Σίγουρα έχει να κάνει με την ανεμελιά που αισθανόμαστε στις διακοπές, όταν το άγχος έχει πάει περίπατο χεράκι- χεράκι (πολλές φορές) με τις αναστολές μας.

Ωστόσο, όσο και αν θες να κάνεις πραγματικότητα τις καλοκαιρινές σου φαντασιώσεις, το σεξ στις διακοπές κρύβει κινδύνους. Ειδικά αν είσαι single!

Γι’ αυτό ζητώ την προσοχή σου!

Σεξ πάντα με προφυλακτικό

Πιθανότατα έχεις βαρεθεί να το ακούς από την εφηβεία σου αυτό, όμως το καλοκαίρι δεν ξέρεις που μπορείς να καταλήξεις. Μια βραδιά σε ένα μπαράκι και μερικά ποτά παραπάνω μπορούν να σε κάνουν να «ξεχάσεις» το βασικότερο. Μην το κάνεις! Γιατί δε θες να μετανιώσεις μετά.

Επίσης θα πρέπει να προσέξεις να έχεις τα προφυλακτικά σε σκιερό και δροσερό μέρος, αφού ο ήλιος και η ζέστη μπορεί να αλλοιώσουν το latex και την αποτελεσματικότητά τους.

Όχι σεξ στην παραλία

Μπορεί να ακούγεται πολύ ειδυλλιακό να κυλιέσαι με τον άλλο σε μια ερημική παραλία αλλά αν ήξερες πόσα μικρόβια και βακτήρια βρίσκονται στην άμμο και στα βότσαλα, θα αηδίαζες για μια ζωή.

Αξίζει για μια βραδιά να ταλαιπωρήσε με κολπίτιδες, μολύνσεις κλπ; Όχι… Δεν αξίζει!

Όχι σεξ σε δημόσιες τουαλέτες

Κατηγορώ τις ταινίες και τις σειρές για αυτή τη φαντασίωση. Μα καλά ποιος λογικός άνθρωπος δε σιχαίνεται να κάνει σεξ στην τουαλέτα ενός μαγαζιού όσο καθαρή κι αν δείχνει;

Εννοείται πως δεν είναι ξενέρωτο να πεις όχι σε πρόταση για κάτι τέτοιο. Κοινή λογική είναι!

Όχι σεξ μέσα στο νερό

Τους λόγους που είναι κακό να το κάνεις μέσα σε πισίνες όπου και πάλι τα μικρόβια καραδοκούν, ελπίζω πως τους κατανοείς. Αλλά και στην θάλασσα, το σεξ δεν είναι καλή ιδέα.

Το νερό «ξεπλένει» τα κολπικά υγρά και κάνει την διαδικασία περισσότερο επίπονη παρά ευχάριστη.

Άσε που και πάλι αντιμετωπίζεις τον κίνδυνο για κολπίτιδες, μυκητιάσεις και ουρολοιμώξεις… Δε λέει!

Δες κι αυτό: 5 πράγματα που αν κάνεις στο σεξ θα τον ξενερώσεις ΠΟΛΥ!