Ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις σπίτι; Το Ρίβερραν του Game of Thrones πωλείται!
Και η τιμή δεν είναι εξωφρενική όπως θα περίμενες!

Το Game of Thrones φτάνει στο τέλος του μετά την προβολή του 8ου κύκλου, για τον οποίο έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα. Βέβαια εμείς δεν πρόκειται να μάθουμε το τέλος αυτής της ιστορίας που εξελίσσεται εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, μέχρι την άνοιξη περίπου του 2019…

Αυτό όμως είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία…

Το “ζουμί” τώρα αφορά ένα από τα διάσημα κάστρα της σειράς. Το Ρίβερραν! Ή Γκόσφορντ, όπως είναι η πραγματική του ονομασία και που μέχρι τώρα λειτουργούσε ως ξενοδοχείο.

Το συγκεκριμένο κάστρο πωλείται έναντι του -όχι και τόσο υψηλού αν το σκεφτείς- ποσού των 650.000 δολλαρίων. Το “Ρίβερραν”, η πατρογονική εστία του οίκου Τάλλι στο GoT, βρίσκεται στη Βόρεια Ιρλανδία και χτίστηκε τον 19ο αιώνα, ενώ σχεδιάστηκε από τον Τόμας Χόπες, αρχιτέκτονα του Λονδίνου, στα μέσα του 18ου αιώνα.

Οι ευγενείς του Γκόσφορντ έζησαν εκεί μέχρι το 1921 και στη συνέχεια έγινε στρατόπεδο για στρατεύματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το κάστρο ανήκει σήμερα στην Gosford Castle Development Limited, η οποία επένδυσε αρκετά εκατομμύρια λίρες Αγγλίας για να το διατηρήσει σε άριστη κατάσταση.

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις ένα εξοχικούλη στην Ιρλανδία, μη χάσεις την ευκαιρία!

Δες κι αυτό: Game of Thrones: Το «Βουνό» μας έδειξε τι βρίσκεται κάτω από το κράνος του!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;