Gatsbying: Τι είναι και πόσο αποδοτικό είναι στο παιχνίδι του φλερτ;
Βρε τι δύσκολος που έχει γίνει ο έρωτας; Όλο καινούριους όρους!

Και εκεί που νόμιζες πως το μόνο πράγμα που θα μείνει σχετικά “απείραχτο” από το χρόνο που περνά, είναι ο έρωτας και το φλερτ, σου έρχεται η ανατροπή.

Γιατί μπορεί να μη ζητάς στην κοπέλα ή στο αγόρι που σου αρέσει, να πάτε για πάστα και μετά για να ταΐσετε τα περιστέρια, αλλά τα συναισθήματα του έρωτα και του φλερτ πως μπορούν να αλλάξουν εκ βάθρων;

Μπορεί και να μη μπορούν… Αυτό που αλλάζει είναι… η ορολογία! Για παράδειγμα ξέρεις τι είναι το gatsbying; Ακόμα κι αν δεν ξέρεις, σίγουρα το κάνεις!

Είσαι έξω με φίλους και περνάς καλά (ή και σχετικά αδιάφορα), τότε αποφασίζεις να ανεβάσεις κάτι στα social media που θα διαλαλεί το πόσο τέλεια περνάς, πόσο λαμπερή είσαι και πόσο καλή παρέα έχεις. Ο στόχος; Να το δει φυσικά το “πρόσωπο”. Ίσως και να τσιμπήσεις κανένα like, ή ακόμα καλύτερα να τον κάνεις λίγο να ζηλέψει και να επικοινωνήσει.

Μην κάνεις τον ανήξερο. Ξέρω καλά ότι το έχεις κάνει έστω και μια φορά!

Έμπνευση για την ονομασία Gatsbying, είναι φυσικά το βιβλίο “The Great Gatsby”, που έγινε και ταινία με τον Leonardo Di Caprio. Ο κύριος Gatsby οργάνωνε φαντασμαγορικά πάρτυ για να κάνει το αντικείμενο του πόθου του να τον προσέξει. Και εννοείται τα κατάφερε. Βέβαια όχι χάρη στα πάρτυ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία…

Δες κι αυτό: Πως θα καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματος ότι έχεις διαλέξει λάθος σύντροφο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;