Κι άλλος χωρισμός και απιστία για τις αδελφές Kardashian!
Τα λεφτά φαίνεται δε μπορούν να σου αγοράσουν έναν σωστό σύντροφο...

Μπορεί η αυτοκρατορία των Kardashians και μαζί οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα, μπορεί να στα social media να δείχνουν ότι έχουν την ιδανική ζωή, όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Οι αδελφές Kardashian- Jenner φαίνεται να μην έχουν καμιά τύχη στον έρωτα, αφού όλες έχουν κάποια άσχημη ιστορία στο ενεργητικό τους.

Κι ενώ ακόμα παλεύουν να σβήσουν το σκάνδαλο με την απιστία του Tristan Thompson στην ετοιμόγεννη τότε Khloe, η οικογένεια θα πρέπει να διαχειριστεί κι άλλο κρούσμα.

Αυτή τη φορά το θύμα φαίνεται πως είναι η Kourtney. Αφού κατάφερε μετά από πολλά χρόνια και τρία παιδιά να “ξεφύγει” από την παθολογική της σχέση με τον Scott Disick, όλοι πίστεψαν πως βρήκε αυτό που έψαχνε όταν το 2016 γνώρισε τον Younes Bendjima.

Φαίνεται όμως πως η τύχη της δεν άλλαξε! Μετά τις διακοπές τους στην Ιταλία μαζί με τα παιδιά της Kourtney, ο Younes έφυγε σε ταξίδι με τους φίλους του στο Μεξικό. Εκεί το TMZ τον συνέλαβε με άλλη γυναίκα. Και ξεκίνησε ο χαμούλης.

Ride with U ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις

Εκείνος προσπάθησε να αρνηθεί τις κατηγορίες, αλλά η Kim (που μέχρι τώρα έχει καταφέρει να κρατήσει τα λουριά του Kanye) φρόντισε να δείξει και σε αυτόν και στον κόσμο πως ξέρουν καλά την αλήθεια.

You guys, this. Is. Wild. #CommentsByCelebs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ commentsbycelebs στις

Δες κι αυτό: Η Kim Kardashian μίλησε για την επικοινωνία της με τον Trump και μοιράστηκε ΠΟΛΛΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;