Σχέση από απόσταση: Συμβουλές για να τα καταφέρεις!
Μια σχέση από απόσταση είναι δύσκολη, αλλά μπορεί να συμβεί. Τι μπορείς να κάνεις ώστε να τη διατηρήσεις;

Μια σχέση από απόσταση, όσο και να λέτε ότι δεν θα την κάνατε ποτέ, μπορεί να σας συμβεί.

Είναι πολύ δύσκολο να την διατηρήσεις αλλά άπαξ και μπεις στη διαδικασία να την κάνεις σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος αξίζει.

Εμείς σου δίνουμε κάποιες συμβουλές ώστε να τα καταφέρεις:

Η τεχνολογία είναι φίλος σου
Θα πρέπει να βρείτε καλά applications ώστε να επικοινωνείτε μεταξύ σας. Καλώς ή κακώς είναι το μέσο που διαθέτετε ώστε να επικοινωνείτε καθημερινά και όσο θέλετε.

Κάντε παρόμοια πράγματα
Αυτό θα βοηθήσει πολύ. Μουσική, τηλεοπτικά προγράμματα, διάβασμα κτλ. Επίσης, εάν έχεις φύγει για σπουδές, κι εκείνος σπουδάζει επίσης εδώ για παράδειγμα, σημαίνει κοινούς στόχους και θέματα για συζήτηση

Οργανώστε ταξίδια μαζί
Το θέμα δεν είναι απλά να πάει ο ένας να βρει τον άλλο στο σπίτι του αλλά να οργανώσετε ταξίδια ώστε στις λίγες ημέρες που μπορείτε να διαθέσετε ώστε να είστε μαζί να ζήσετε εμπειρίες και να έχετε περισσότερα πράγματα να σας ενώνουν.

Φυσικά εάν αυτό δεν είναι εφικτό, το να συναντηθείτε στο “κλασσικό” μέρος, πηγαίνοντας ο ένας στον άλλο είναι φυσικά σημαντικό.

Στέλνετε δώρα ο ένας στον άλλο ώστε να αισθάνεται ότι τον σκέφτεστε
Τα δώρα έχουν μεγαλύτερη αξία όταν γίνονται χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Μη περιμένετε τα γενέθλια ή κάτι συγκεκριμένο για να στείλετε κάτι.

Στείλτε ένα γράμμα
Το γράμμα, καλώς ή κακώς, έχει πολύ μεγαλύτερη αξία απ’ ότι ένα μήνυμα στο Facebook. Είναι “χειροπιαστό”, θα το κρατήσει και θα έχει ακόμη κάτι δικό σας.

Να είστε δημιουργικοί και να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας
Στέλνετε φωτογραφίες από τις δραστηριότητες σας, από εκεί που βρίσκεστε τη δεδομένη στιγμή, κάτι που είδατε στον δρόμο και σας άρεσε ή ακόμη κάτι άσχετο που είδατε τυχαία και σας τον/την θύμισε. Με αυτό το τρόπο τον/την κάνετε να αισθάνεται ότι είναι μαζί σας. Εάν δε είναι από άλλη χώρα, ανακαλύπτει παράλληλα την κουλτούρα σας και μπορείτε να “παίξετε” με αυτό στέλνοντας του/της διάφορα που αφορούν τη χώρα σας και δε γίνεται να γνώριζε.

Τέλος, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι υπομονή. 

zaQwp

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;