Αυτά είναι τα σημάδια ότι δεν είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου
Μήπως ήρθε η ώρα να πάρεις τη δύσκολη απόφαση;

Μερικές φορές όταν μπαίνουμε σε μία σχέση χάνουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας και μάλιστα φτάνουμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι είναι το απαραίτητο τίμημα που πρέπει να πληρώσουμε για να είμαστε ευτιχισμένοι σε μια σχέση ή και ένα γάμο.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Ναι, για να είσαι με κάποιον θα πρέπει να μάθεις να κάνεις ένα βήμα πίσω αλλά όχι να αλλάξεις ολοκληρωτικά μόνο και μόνο για να γίνεις ο σύντροφος που ο αγαπημένος σου θα ήθελε. Τότε θα γίνεις δυστυχής.

Αυτά είναι τα σημάδια που μαρτυρούν πως δεν είσαι πια ευτυχισμένη στη σχέση σου και ίσως έχει έρθει η ώρα να κάνεις κάτι γι’ αυτό…

1. Έχεις κόψει ανθρώπους γιατί δεν τους συμπαθούσε

Είναι σύνηθες και υγιές να μην κρατάμε στη ζωή μας όλους τους ανθρώπους που κάναμε παρέα κατά καιρούς. Είτε γιατί αλλάξαμε, είτε γιατί στην πορεία τους γνωρίσαμε καλύτερα και είδαμε ότι “δε μας κάνουν”, είτε απλώς μας απομάκρυναν οι συνθήκες.

Είναι λάθος όμως να αποχωριζόμαστε φίλους γιατί δεν τους συμπαθεί ο σύντροφός μας. Και αυτό συμβαίνει πάρα πολύ συχνά. Ειδικά αν η κοπέλα έχει άνδρες φίλους.

2. Είσαι μαζί του απλά γιατί φοβάσαι να χωρίσεις

Δεν ξέρεις τι θα σου λείψει περισσότερο σε περίπτωση που χωρίσετε. Αυτός ή το να είσαι σε σχέση;

3. Φοβάσαι να του πεις πράγματα

Φοβάσαι πως του μιλήσεις για πράγματα που σε απασχολούν ή σε ενοχλούν ή θέλεις να κάνεις, θα είναι επικριτικός μαζί σου. Γι’ αυτό και τα κρατάς μέσα σου, μέχρι που ξεσπάει κάποιος καυγάς.

4. Έχεις αμφιβολίες

Και αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα. Δεν είσαι σίγουρη ούτε για τα συναισθήματά σου, ούτε για το μέλλον της σχέσης σας. Φοβάσαι ότι έχεις “επενδύσει” σ’ αυτόν και δεν ξέρεις αν μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή με κάποιον άλλο.

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το τέλειο μέρος για το πρώτο ραντεβού;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;