Τα πράγματα που κάνουν μια γυναίκα να ξενερώσει με έναν άνδρα
Αυτά που θα κάνουν μια γυναίκα να φύγει τρέχοντας...

Υπάρχει μία άποψη που έχει περάσει σε αυτό που ονομάζουμε στερεότυπα, όσον αφορά τη σχέση των δύο φύλων, η οποία λέει ότι οι γυναίκες είναι περισσότερο υπομονετικές και ανέχονται περισσότερα σε σχέση με τους άνδρες. Η αλήθεια είναι πως η αντίληψη αυτή μας έχει μείνει ως “παρακαταθήκη” από προηγούμενες δεκαετίες και δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια του σήμερα.

Η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες είναι ανεκτικές για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πράγματα από τους άνδρες. Υπάρχουν όμως και κάποιες συμπεριφορές και γεγονότα που μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να ξενερώσει και να απομακρυνθεί… τρέχοντας!

Κάποια από αυτά είναι:

1. Ναρκισσισμός

Ένας άνθρωπος που υπεραγαπά τον εαυτό του, που είναι ερωτευμένος με την εικόνα του, δύσκολα θα κρατήσει κάποιον άλλο κοντά του.

2. Υπερβολικά ανοιχτός για τις πρώην

Κανείς, μα κανείς, μα κανείς δε θέλει να κάνει συζήτηση για τις πρώην. Καμιά γυναίκα δεν εκτίμησε έναν άνδρα επειδή είχε πολλές πρώην, ή επειδή κατάφερε να έχει καλές σχέσεις με αυτές.

3. Να παίζει το μάτι του

Φυσικά και είναι παράλογο να περιμένεις από τον άλλο να πάψει να έχει αντίληψη για το πότε μια γυναίκα είναι όμορφη. Το θέμα είναι να επιλέγει να είναι μαζί σου. Αλλά όχι και να του βγαίνουν τα μάτια με όποια περνάει ενώ βρίσκεσαι δίπλα του. Αυτό αν μη τι άλλο είναι και αγένεια.

4. Να μην έχει όνειρα και φιλοδοξίες

Και πίστεψε με αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν έχει λεφτά ή όχι. Μπορεί το όνειρό του να είναι να ζωγραφίζει πάπιες και να έχει τρομερό πάθος με αυτό. Τότε μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει ένα πάθος στη ζωή του, έναν λόγο που μπορεί να σε κάνει να τον θαυμάζεις.

Ένας άνθρωπος που δεν ενδιαφέρεται για κάτι, που δεν παθιάζεται, δεν έχει όνειρα μπορεί να γίνει βαρετός για μια γυναίκα. Εννοείται το ίδιο ισχύει και αντίστροφα.

5. Να κάνει περισσότερη ώρα από εσένα για να ετοιμαστεί

Είναι ωραίο ο άνδρας να φροντίζει την εμφάνισή του. Αλλά όταν κάνει 1 ώρα για να διαλέξει τι θα βάλει και έχει περισσότερες κρέμες από ‘σενα… Τότε κάπου χάνεται το παιχνίδι.

Δες κι αυτό: 5 πράγματα που αν κάνεις στο σεξ θα τον ξενερώσεις ΠΟΛΥ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
2'
28 - 28
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;