Πυρκαγιές Αττικής: Εντοπίστηκε σορός με εγκαύματα στην Γλυφάδα!
Πυρκαγιές Αττικής: Μάλλον ο κατάλογος με τα θύματα μεγαλώνει!

Ένα νέο τραγικό εύρημα έγινε στη ανοιχτά της Γλυφάδας. Ένας ψαράς εντόπισε ενώ βρισκόταν στη θάλασσα με το σκάφος του μία σορό, η οποία επέπλεε στην επιφάνεια. Πιθανότητα πρόκειται για θύμα από τις πυρκαγιές Αττικής, αφού έφερε εγκαύματα στο σώμα.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, πρόκειται για γυναίκα, αλλά φυσικά δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες πληροφορίες αφού μεταφέρθηκε πρώτα στην ιατροδικαστκή υπηρεσία ώστε να πραγματοποιηθεί νεκροτομή και να συγκριθεί με τα δείγματα DNA που έχουν δώσει οι συγγενείς των αγνοουμένων.

Οι πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ αναφέρουν, πως ο ψαράς καθώς ήταν στο σκάφος του και έπλεε ανοιχτά της Γλυφάδας, είδε μία σορό με εγκαύματα να επιπλέει. Αμέσως ενημέρωσε το Λιμενικό προκειμένου να παραλάβει το πτώμα το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε ένα από τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική.

Επισήμως, οι ταυτοποιημένοι νεκροί φτάνουν τους 74. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινή επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, εβδομήντα σοροί ταυτοποιήθηκαν από την ιατροδικαστική υπηρεσία, καθώς βρέθηκαν απανθρακωμένοι, ενώ άλλοι τέσσερις κατέληξαν μετά από νοσηλεία στην εντατική σε νοσοκομεία της Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;