Η Αντζελίνα Τζολί έπαθε αυτό που όλες ελπίζουμε πως δε θα συμβεί σε ραντεβού!
Μεγάλη πίκρα!

Κι ενώ οι φήμες περί επανασύνδεσης του Μπράντ Πιτ και της Τζένιφερ Άνιστον οργιάζουν, κι ενώ όλοι οι υποστηρικτές της Rachel (Φιλαράκια) κρυφοχαιρόμαστε γι’ αυτό, η Αντζελίνα Τζολί προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον άσχημο χωρισμό με τον πρώην και να ξαναβγεί στον κόσμο των ραντεβού δυναμικά.

Έτσι, σύμφωνα με το National Enquirer, αποφάσισε να βγει ραντεβού στα τυφλά με έναν χρηματιστή στο Λονδίνο, το οποίο της έκλεισε ένας παλιός της γνωστός.

Και σαν να μην είναι αυτό αρκετά περίεργο -γιατί την Ατζελίνα δεν την έχουμε για γυναίκα που χρειάζεται προξενιό για να βρει κάποιον- συνέβη και κάτι άλλο κατά τη διάρκεια της εξόδου τους που μας άφησε κάγκελο.

Ο περί ου ο λόγος κύριος, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα, φαίνεται ότι αφού πέρασε μισή ώρα με την διάσημη σταρ καλλονή, προφασίστηκε πως του τηλεφώνησαν για κάτι επείγον και την άφησε στα κρύα του λουτρού.

Κι έρχομαι να αναρωτηθώ… Ποιος είναι τόσο υπεράνω ώστε θα αφήσει μπουκάλα μια γυναίκα σαν τη Τζολί και δεύτερον… Αν ούτε μία από τις πιο ωραίες γυναίκες δε γλυτώνει από την καφρίλα ορισμένων ανδρών, τι ελπίδα έχουμε οι “κοινές θνητές”;

Δες κι αυτό: Αυτό είναι το νέο της ημέρας! Aniston – Pitt ξανά μαζί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;