Κι όμως! Οι διακοπές μας κάνουν δυστυχισμένους! (Έρευνα)
Η έρευνα αυτή μας κούφανε!

Μπορεί όλοι μας να περιμένουμε πως και πως τις διακοπές, που θα είναι μια ευκαιρία για να χαλαρώσουμε, να αλλάξουμε παραστάσεις και να περάσουμε μοναδικές στιγμές με τους αγαπημένους μας, ωστόσο έρχεται μια αμερικανική έρευνα να μας αποδείξει πως οι διακοπές δεν είναι και τόσο… αθώες, τουλάχιστον όσον αφορά την επίδρασή τους στην ψυχολογία μας.

Συγκεκριμένα, η έρευνα που αποτελεί μία κοινή προσπάθεια των πανεπιστημίων του Σινσινάτι και του Μπέιλορ, και στην οποία συμμετείχαν 1.329 έφηβοι και των δύο φύλων, εισηγείται κάτι περίεργο.

Οι άνθρωποι οι οποίοι διαθέτουν ελάχιστο ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά τους είναι (προφανώς) δυστυχείς. Ωστόσο φαίνεται πως όσοι δεν είχαν τίποτα να κάνουν με την ημέρα τους, βρίσκονταν σε ακόμα χειρότερη θέση ψυχολογικά.

Στην ουσία, αυτό που απέδειξαν οι ερευνητές είναι πως όλοι χρειαζόμαστε διακοπές, αλλά αυτές πρέπει να είναι μικρής διάρκειας και όχι μια μακρά περίοδος αδράνειας, διότι τότε θα είμαστε δυστυχείς.

Γι’ αυτό μη στεναχωριέσαι που η άδειά σου δε διαρκεί έναν χρόνο (όπως πολλές φορές είμαι σίγουρη πως έχεις ευχηθεί). Γιατί τότε θα βίωνες την “κατάθλιψη” της ραστώνης. Λίγη και καλή!

Δες κι αυτό: 4 πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να προσέξεις αν πας διακοπές με τον σύντροφό σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;