Τελικά τι θέλουν οι άνδρες να φοράμε στο σεξ;
Ιδανικά, δεν θέλουν να φοράμε τίποτα. Αλλά αν τους ρωτήσεις τι προτιμάνε, εκτός αυτού, έχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες απαντήσεις!

Ιδανικά, δεν θέλουν να φοράμε τίποτα. Αλλά αν τους ρωτήσεις τι προτιμάνε, εκτός αυτού, έχουν ορισμένες ενδιαφέρουσες απαντήσεις!

Αφού κατακτήσεις, εννοείται, το πάθος, την χημεία, την άνεση και τα λοιπά, περνάμε στα ψιλά γράμματα της χώρας του κρεβατιού. Ποιά ειναι αυτά;

Είναι η αισθητική. Τα ρούχα. Τι αρέσει στους άνδρες να βλέπουν επάνω μας την ώρα του σεξ;

Έλα, ξέρεις για τι πράγμα μιλάμε. Το έχεις δει στις ταινίες. Η κοπέλα τριγυρνάει με το πουκάμισο του φίλου της γύρω γύρω, φτιάχνει καφέ, πανκεϊκς, φακές και τέτοια.

tumblr_nil3w7IzZm1s377p6o1_400

Αυτό ακριβώς εννοούμε! Αλλά ας τα δουμε συγκεκριμένα:

 

  • Την μπλούζα του

Η θέα της υπερμεγέθους μπλούζας του πάνω σου είναι εξαιρετικά ερεθιστική για τον φίλο σου. Διότι εκεί που είναι φαρδιά φαρδιά, ξαφνικα ξεπροβάλλουν 2δυογυμνά μπούτια που τον προκαλούν να ορμήξει. Το ίδιο ισχύει και αν πρόκειται για πουκάμισο.

Όλα αυτά χωρίς εσώρουχο απο κάτω, εννοείται.

  • Ψηλές κάλτσες

Θυμίζουν λίγο ζαρτιέρα, αν τις βάλεις εξαιρετικά ψηλά, και πληροφοριακά, χαίρουν μεγάλης εκτίμησης απο το ανδρικό φύλο. Δεν μπορούμε να καθορίσουμε ακριβώς γιατί τους αρέσει τόσο, όμως για κάποιο λόγο μόλις την βλέπουν “βουρλίζονται”!

Προσοχή: μόνο φθηνές κάλτσες. Μην πάρεις τις καλές μαζί, θα σκιστούν.

  • Τακούνια

Κλασική αξία- διαχρονική θα λέγαμε. Σύμφωνα με το ανδρικό φύλο, τα τακούνια είναι τρομερά αισθησιακά. Βγάζουν ιδιαίτερη θηλυκότητα και κολακεύουν εξαιρετικά το γυναικείο σώμα απο την μέση και κάτω. Ταυτόχρονα, βγάζουν και την εικόνα μιας γυναίκας λίγο bossy που θα τους βάλει στη θέση τους. Ποιος θα μπορούσε να πει όχι;

  • Ψηλόμεσα εσώρουχα

Τα ψηλόμεσα εσώρουχα είναι αδικημένα απο τους περισσότερους καθώς καλύπτουν περισσότερο δέρμα απο τα στρινγκ. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια. Δεν είναι απαραίτητο πάντα να δείχνεις δέρμα για να ερεθίσεις τον άλλο. Το ψηλόμεσο εσώρουχο κολακεύει πολύ το σώμα, δίνοντας σου και σενα την αυτοπεποίθηση που θέλεις για να τον κάνεις ό,τι θέλεις.

Στο κάτω κάτω,δεν χρειάζεται να είναι τέντα απο πίσω, μπορεί να έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα δαντέλα.

  • Λευκά εσώρουχα

Ομολογουμένως, και εμείς παραξενευτήκαμε αλλά όπως φαίνεται το λευκό σταμάτησε να είναι το χρώμα της ξενέρας. Αντίθετα, με το κατάλληλο σχέδιο μπορεί να προκαλέσει πολλές καυτές σκέψεις. Το λευκό εσώρουχο μπορεί να δημιουργήσει στον άλλο την ανάγκη να αποτελειώσει την αθωότητα που βγάζει σαν χρώμα. Δοκίμασε το!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;