Το γράμμα της 7χρονης Χριστίνας στον θείο της, είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μήνυμα ελπίδας!
Το μόνο μήνυμα που χρειάζεται να διαβάσεις!

Κι ενώ αυτές οι μέρες, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο “ήσυχες”, πιο σιωπηλές, με σεβασμό για τους νεκρούς και τις οικογένειές τους, κάποιοι φρόντισαν να ακουστούν περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Και είπαν πράγματα που εξόργισαν, όχι που παρηγόρησαν τους ανθρώπους των θυμάτων.

Το θράσος δεν έχει πρόσωπο, ούτε και πολιτικό χρώμα. Γιατί όσο αηδία μου προκάλεσαν οι δηλώσεις και τα λόγια των υπεύθυνων από τη μεριά της κρατικής μηχανής, άλλο τόσο εξοργίστηκα με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που βγήκαν να κάνουν πρώτα τους μη μου άπτου- καθωσπρέπει και έπειτα ξεκίνησαν το πολιτικό παιχνίδι (σχεδόν προεκλογική εκστρατεία), στις πλάτες των πτωμάτων.

Είναι ντροπή. Η εικόνα που παρουσιάζει η ελληνική πολιτική σκηνή (με ελάχιστες εξαιρέσεις), είναι μία ντροπή.

Οι άνθρωποι από την άλλη, είναι η προσωποποίηση της ελπίδας. Είναι μία απόδειξη τόσο δυνατή πως σαν λαός είμαστε ικανοί για πολύ μεγάλα πράγματα. Χωρίς αυτούς που έχουν κάτσει στο σβέρκο μας. Χωρίς αυτούς τους 300. Είμαι τρομερά συγκινημένη με το κύμα βοήθειας που με γέμισε και πάλι ελπίδα για τους ανθρώπους γύρω μου.

Και το μόνο μήνυμα ελπίδας που πραγματικά πίστεψα, το έγραψε ένα 7χρονο κορίτσι στον θείο της που έχασε το σπίτι του από τη φωτιά.

Και το επόμενο tweet του θείου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;