ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Τώρα μπορείς και… στο Περιστέρι!

Από neolaia.gr Team 27 Ιουλίου 2018

Τελείωσες το Λύκειο αλλά δεν ξέρεις ποια καριέρα σου ταιριάζει; Ξέρεις τι σου ταιριάζει, αλλά δεν ξέρεις πού θα βρεις την καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης; Θες να εκπαιδευτείς στα πιο περιζήτητα επαγγέλματα της αγοράς;

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, αλλά όπως γνωρίζεις κι εσύ, δεν είναι όλες οι επιλογές σωστές. Αν θες την καλύτερη ποιότητα στην εκπαίδευσή σου, υπερσύγχρονο εξοπλισμό, θεματικές αίθουσες διδασκαλίας και – το σημαντικότερο – πλήρως καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό, η ιδανική επιλογή είναι μια: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ μετρά 5 δεκαετίες παρουσίας στην ιδιωτική εκπαίδευση. Βασικός στόχος είναι η ποιοτική εκπαίδευση σε τομείς με μεγάλη επαγγελματική αποκατάσταση και με γνώμονα αυτό, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα το οποίο καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας αλλά και τις ανάγκες του σύγχρονου σπουδαστή.

Με 11 τομείς σπουδών αλλά και περισσότερες από 60 ειδικότητες διασφάλισε την άμεση εργασιακή σου αποκατάσταση με την σφραγίδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ!

Κατά την διάρκεια των σπουδών σου αλλά και με την ολοκλήρωση αυτών, θα βρίσκεται στο πλευρό σου το πρωτοποριακό Γραφείο Σταδιοδρομίας με ισχυρές συνεργασίες σε όλους τους κλάδους, με στόχο την εξασφάλιση θέσεων πρακτικής άσκησης αλλά και μόνιμης απασχόλησης .

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ωστόσο, θέλοντας να διευρύνει τους εκπαιδευτικούς του ορίζοντες και στην Δυτική Αττική εγκαινίασε τις νέες του εγκαταστάσεις στο Περιστέρι (Λ. Θηβών 197) δυο μόλις λεπτά από την στάση του μετρό Ανθούπολη. Στο νέο του κτίριο θα βρεις όλες τις παροχές που κάνουν το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ την καλύτερη επιλογή για τη Μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευσή σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ στο 2108225983 ή να επισκεφθείς το iekdelta.gr

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνα, Ιπποκράτους 22
ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Περιστέρι, Λ. Θηβών 197