Thievery Corporation [Dj Set] - Rob Garza @ Bolivar Beach Bar
Mια από τις εμβληματικότερες μορφές της παγκόσμιας trip hop και bossa nova σκηνής έρχεται στο Bolivar Beach Bar!

Bolivar Beach Bar

Thievery Corporation [Dj Set]

Rob Garza

Support Dj set: Christo Z, Evi Sidiropoulou & Dj Steph

Πέμπτη 26 Ιουλίου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00

Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα

Tην Πέμπτη 26 Ιουλίου το Bolivar Beach Bar συνεχίζοντας το εντυπωσιακό φετινό του πρόγραμμα και την παράδοση να διοργανώνει ιδιαίτερα event φιλοξενεί τον Rob Garza, μια από τις εμβληματικότερες μορφές της παγκόσμιας trip hop και bossa nova σκηνής, συνδημιουργό των αξεπέραστων και λατρεμένων του Ελληνικού κοινού Thievery Corporation. Ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης θα μας μυήσει στο δικό του μαγευτικό σύμπαν και θα μας φέρει σε επαφή με τη μοναδικά πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του σε ένα καλοκαιρινό set που θα μας μείνει αξέχαστο. Μαζί του σε support Dj Set οι Christo Z, Evi Sidiropoulou και Dj Steph.

Ο Rob Garza δεν γνωρίζει όρια στα μουσικά του concept, ώστε να πετύχει την διηπειρωτική εξάπλωση της μουσικής του και να ολοκληρώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα, το δικό του μουσικό αφήγημα. Είναι ο ένας εκ των δυο ιδρυτών του παγκόσμιου φαινομένου που ονομάζεται Thievery Corporation, γνωστών για τις αποδόσεις dub, trip hop, reggae, και bossa nova μέσα από το δικό τους μανδικά ξεχωριστό ηλεκτρονικό ήχο. Έχουν διατηρήσει μια άκρως παραγωγική σταδιοδρομία καθώς διαμορφώνουν συνεχώς τον ήχο του βασιζόμενοι στα πολιτισμικά ερεθίσματα από τα διάφορα ταξίδια του. Ως μονάδα ο Rob Garza απρόσκοπτα εμπλουτίζει με την αστείρευτη καλλιτεχνία του τις house και nu disco παραγωγές του, όντας υπερήφανος για το ισχυρό και διορατικό τους ύφος. Η καλλιτεχνική του προοπτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μια έλξη μεταξύ των ανθρώπινων συναισθημάτων και της μουσικής έκφρασης. Ο πειραματικός του ήχος σε συνδυασμό με την πολύπλευρη μουσική του προσωπικότητα συνιστούν μια μοναδική αξία χωρίς προηγούμενο.

Όσοι βρεθούν την Πέμπτη 26 Ιουλίου στον πανέμορφο χώρο του Bolivar είναι βέβαιο πως θα γευτούν μια μουσική πανδαισία που θα τους αναστατώσει!

Event Info:
Doors Open: 21:00
Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;