5 ταινίες για εσένα που θες να απολαύσεις την αλλαγή καιρού από το σπίτι!
Είναι spooky ταινίες!

Υπάρχουν ταινίες που μπορείς να δεις σήμερα!

Ο καιρός μας τα «χαλάει» για μια ακόμη φορά και ήδη βλέπουμε τα πρώτα σύννεφα να συγκεντρώνονται στον ουρανό. Οι ταινίες είναι η μόνη μας παρηγοριά και σήμερα μπορούμε να απολαύσουμε κάποια θριλεράκια!

Μπορεί ο ήλιος να κρύφτηκε και το αεράκι να πήρε τη θέση του, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πέσουμε σε κατάθλιψη.

Αυτές είναι οι ταινίες που μπορείς να δεις σήμερα: 

1.The Wailing

Σε ένα μικρό χωριό στα βουνά της Νότιας Κορέας, όλοι οι κάτοικοι γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, αλλά κανείς δεν ξέρει τον έξυπνο νεαρό που μόλις ήρθε. Είναι ευγενικός, αλλά αρέσκεται να μένει μόνος του. Λίγο μετά την άφιξη του, μια μυστηριώδης ασθένεια χτυπάει, και οι χωρικοί υποπτεύονται τον νεαρό ως φταίχτη. Αλλά η αστυνομία επιμένει πως φταίει η δηλητηρίαση από άγρια μανιτάρια. Ο επικεφαλής της έρευνας, ο αστυνόμος Τζονγκ-γκου, θα γνωρίσει τότε μια μυστηριώδη νεαρή που θα του δώσει πληροφορίες για τον ξένο. Και άμεσα η κόρη του αστυνόμου αρρωσταίνει με τα ίδια συμπτώματα.

2. Split

Παρότι ο Κέβιν έχει εξωτερικεύσει 23 διαφορετικές προσωπικότητες στην έμπιστη ψυχίατρο του, τη Δρ Φλέτσερ, υπάρχει ακόμα μία, το «τέρας», που ελλοχεύει και είναι έτοιμη να πραγματώσει, αλλά και να κυριαρχήσει πάνω σε όλες τις άλλες. Εξαναγκασμένος να απαγάγει τρεις νεαρές κοπέλες, ο Κέβιν φτάνει σε σημείο να έχει μέσα του να αντιμάχονται αυτές οι προσωπικότητες, καθώς οι «τοίχοι» ανάμεσα τους αρχίζουν να διαλύονται.

3.Ouija: Origin of Evil

Ποτέ δεν ήταν απλώς ένα παιχνίδι… Μετά από την επιτυχία του μεταφυσικού θρίλερ του 2014, το κοινό τώρα, μεταφέρεται, πίσω, εκεί που ξεκίνησαν όλα και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες του 1967, όπου μια χήρα με τα δύο κορίτσια της πραγματοποιούν «συνεδρίες» επίκλησης πνευμάτων προκειμένου να αποσπούν χρήματα από τους εύπιστους πελάτες που προστρέχουν σε εκείνες για παρηγοριά. Πολύ γρήγορα, όμως, αυτό που ξεκίνησε ως αθώα εξαπάτηση του αφελούς κόσμου εξελίσσεται, μετά την προσθήκη της χρήσης στις συνεδρίες ενός πίνακα Ouija, σε κάτι τόσο τρομακτικό που υπερβαίνει ακόμα και τους πιο δυστοπικούς εφιάλτες. Η μικρή κόρη καταλαμβάνεται από ένα πνεύμα και όλη η οικογένεια προσπαθεί να την σώσει και να σωθεί. Η δύναμη του κακού, όμως, είναι πολύ μεγάλη και ο άλλος κόσμος ζητάει ανελέητα «νέο αίμα».

4.Creep

Όταν ένας κάμεραμαν απαντά σε μια δουλειά μιας ημέρας στο “Graigslist” σε μια απομακρυσμένη ορεινή πόλη, ανακαλύπτει ότι ο πελάτης του δεν είναι καθόλου αυτό που αρχικά δείχνει.

5. Don’t Breathe

Τρεις νεαροί διασκεδάζουν με το να εισβάλουν στα γειτονικά τους σπίτια, μια κι ο Άλεξ έχει κλέψει από τον πατέρα του, υπάλληλο στην εταιρία σεκιούριτι της περιοχής, τους κωδικούς των συναγερμών. Τα κλοπιμαία πωλούνται από τον Μόνι σε εξευτελιστική τιμή, αλλά ο τρίτος της παρέας, η Ρόκι, έχει κουραστεί να παίρνει μεγάλα ρίσκα για χαρτζιλίκι. Έτσι, όταν μαθαίνουν ότι σε ένα σπίτι υπάρχει γερό ρευστό, ετοιμάζονται για τη μεγάλη δουλειά. Αφού πληροφορόνται ότι τα διπλανά σπίτια θα είναι άδεια, και ότι ο στόχος τους είναι ένας βετεράνος του στρατού που έχασε τα πάντα στον πόλεμο, μοιάζει για μια εύκολη δουλειά. Αλλά ο βετεράνος, παρότι και τυφλός, αποδεικνύεται δύσκολος στόχος, και η εύκολη δουλειά καταλήγει σε ένα φονικό παιχνίδι γάτας-ποντικού.

Δες και αυτό: 10 ταινίες που μπορείς να δεις στις καλοκαιρινές διακοπές σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;