Καλοκαιρινές διακοπές: 5 τρόποι για να κάνεις τη διαδικασία πιο εύκολη!

Από neolaia.gr Team 23 Ιουλίου 2018

Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα...

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και πολλοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν όσο πιο ψύχραιμα μπορούν την κατάσταση!

Ενώ πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν πως και πως τις καλοκαιρινές διακοπές, υπάρχουν και αυτοί που κατακλύζονται από το άγχος γιατί δε ξέρουν τι θέλουν να κάνουν, πως να οργανωθούν και τι πρέπει να βάλουν στη βαλίτσα.

Παιδιά, η ζωή είναι ωραία και οι καλοκαιρινές διακοπές ακόμη καλύτερες! Οπότε τσέκαρε τους παρακάτω τρόπους και κάνει τη διαδικασία ακόμη πιο εύκολη!

1.Βαλίτσα. 

Η βαλίτσα σου ή ο σάκος σου δε χρειάζεται να περιέχει ολόκληρη την προίκα σου. Δες πόσες μέρες θα λείψεις και πράξε αναλόγως. Στην ουσία αυτό που χρειάζεσαι είναι μαγιό, μαγιό και μαγιό! Πάρε μερικές αλλαξιές σε casual ύφος και μη ξεχάσεις τις σαγιονάρες σου.

2.Εισιτήρια. 

Αν φεύγεις με καράβι για να πας στον προορισμό σου, μη ξεχάσεις να τα εκτυπώσεις. Επίσης, τσέκαρε την ώρα που που πρέπει να βρίσκεσαι στο λιμάνι για να μπορέσεις να επιβιβαστείς στο πλοίο χωρίς κανένα αγχος.

3.Things to have! 

Εκτός από τα ρούχα σου, πρέπει να έχεις και κάποια πράγματα μαζί σου. Φορτιστές και ακουστικά επιβάλλονται. Ένα καλό βιβλίο και ίσως να πάρεις μαζί σου και κάποια είδη που αφορούν την υγιεινή σου, καθώς σε πολλά νησιά αυτά είναι ακριβά.

4.Kit πρώτων βοηθείων. 

Aν επισκεφτείς κάποιον προορισμό, στον οποίο έχεις σκοπό να ανέβεις σε βράχια, να κολυμπήσεις σε νερά που δε γνωρίζεις, κτλ, τότε αυτό το κουτάκι είναι ένα «εργαλείο» που πρέπει να έχεις μαζί σου.

5.«Κλείσε» εκκρεμότητες. 

Πολλές φορές φεύγουμε για διακοπές και ξεχνάμε να ολοκληρώσουμε κάποιες εκκρεμότητες που έχουμε. Για να μην έχεις άγχος, μπορείς να κάνεις μια λίστα, να δεις τι υπάρχει στο τοπίο και να ξεκινήσεις ένα καλό ξεκαθάρισμα.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486