Εξαφανίστηκε χωρίς να πει κουβέντα; Κοίτα τι πρέπει να κάνεις!
Τα πράγματα είναι πολύ απλά!

Μυστήρια πλάσματα οι άνδρες αλλά και οι γυναίκες!

Τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο «φάντασμα» είναι πολύ συνηθισμένο και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να εξαφανιστούν, χωρίς να πουν κουβέντα γιατί πολύ απλά… μπορούν!

Εσένα όμως σε «καίει» και είναι λογικό. Περάσατε ωραία, ένιωσες πως υπάρχει κάτι «στον αέρα», αλλά εκείνος προτίμησε να κρατήσει τη στάση «σιωπώ μέχρι να…» και να εμφανιστεί όποτε του αρέσει. Η αλήθεια είναι πως δε χρειάζεσαι τέτοιου είδους συμπεριφορές στη ζωή σου, αλλά αν θες να τον πικάρεις και να του δείξεις τι έχασε τότε τα πράγματα είναι super απλά.

Μια τακτική που φαίνεται να πιάνει είναι η μικρή αποχή από τα social media. Όταν κάνεις συνεχόμενες αναρτήσεις που φανερώνουν πόσο καλά περνάς, πόσο πίνεις και γενικά πόσο κοινωνικό πλάσμα είσαι, τότε πιστεύει πως το κάνεις επίτηδες. Όταν όμως κρατάς μια πιο ουδέτερη στάση, ανεβάζεις περιεχόμενο που έχει νόημα και δεν πολυασχολείσαι τότε το παιχνίδι αλλάζει. Με αυτόν τον τρόπο φανερώνεις πως η ζωή σου δεν είναι μόνο αυτό και πως δε σε νοιάζει και ιδιαίτερα. Λίγη έλλειψη σημασίας και σωστής διαχείρισης θα τον κάνουν να αναθεωρήσει πολλά!

Υ.Γ.: Αν συνεχίσει το παιχνίδι εξαφάνισης τότε άστον να πάει στο καλό, γιατί δε θα αλλάξει ποτέ!

Δες και αυτό: 7 σημάδια ότι είσαι με τον κατάλληλο/η!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;