ΕΚΤΑΚΤΟ: Επίθεση με μαχαίρι μέσα σε λεωφορείο στη Γερμανία!
Στη Γερμανία επικρατεί κλίμα τρόμου αυτή τη στιγμή!

Στη Γερμανία σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης!

Σύμφωνα με τη mirror, ένας 30χρονος άνδρας επιτέθηκε σε επιβάτες λεωφορείου, στην πόλη Lubeck της Γερμανίας. Ο νεαρός άνδρας κρατούσε κουζινικό μαχαίρι.

Δώδεκα επιβάτες τραυματίστηκαν και σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, δυο βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση. Οι γερμανικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής επίθεσης αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν Ιρανό άνδρα, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται.

Ο οδηγός κατάφερε να ανοίξει τις πόρτες έτσι ώστε να μπορέσουν οι επιβάτες να βγουν από το λεωφορείο ενώ πολλοί αναφέρουν πως ο άνδρας σηκώθηκε ξαφνικά και άρχισε να χρησιμοποιεί το μαχαίρι του.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο άνδρας στην αρχή έβγαλε όπλο και απείλησε τους επιβάτες  μέσα στο λεωφορείο αλλά δεν πυροβόλησε κανέναν. Οι μαρτυρίες είναι πολλές και το σοκ των επιβατών μεγάλων για αυτό το λόγο η αστυνομία στη Γερμανία προσπαθεί να συγκεντρώσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί με σκοπό να κατλάβει το λόγο της επίθεσης.

Οι γερμανικές αρχές ανήρτησαν ένα tweet το οποίο αναφέρει:

«Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στο Lubeck αυτή τη στιγμή. Ερευνάμε την κατάσταση και θα μεταδώσουμε επιπλέον πληροφορίες αργότερα».

Αναμένονται εξελίξεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;