5 λάθη που κάνεις στο σεξ και καλό είναι να μη γίνονται! Ποτέ όμως!

Από neolaia.gr Team 20 Ιουλίου 2018

Και πρέπει να τα ξέρεις για να τα αποφύγεις!

Το σεξ είναι στη φύση του ανθρώπου. Το μεγαλύτερο ένστικτο και ορμή που κρύβουμε μέσα μας (καλά δεν το κρατάμε και επτασφράγιστο μυστικό, αλλά κατάλαβες). Κι όμως φαίνεται ότι κι αυτή την ενστικτώδη μας λειτουργία, τη διέπουν «κάποιοι» κανόνες που μας βοηθούν να χτίζουμε μια σχέση με τον άλλο άνθρωπο.

Εν προκειμένω όμως το θέμα είναι πως το σεξ θα γίνει καλύτερο. Οπότε κάτσε αναπαυτικά, και δες ποια είναι τα 5 μεγαλύτερα «don’t» κατά τη διάρκεια του σεξ.

1. Μην πηγαίνεις βουρ στο ψητό. 

Και δε μιλάω μόνο στους άνδρες. Μιλάω και στα κορίτσια εκεί έξω.

Μη θεωρείς πως επειδή εσύ είσαι έτοιμος-η, είναι και ο άλλος. Και ξεκινάς τα απότομα δαγκώματα, τα τραβήγματα κλπ κλπ. Πάρτο λίγο πιο αργά!

Δε χρειάζεται τα προκαταρτικά να κρατούν περισσότερο από το κυρίως πιάτο, αλλά να υπάρχουν βρε παιδί μου. Έτσι για να σου ανοίγουν λιγάκι την όρεξη.

2. Μην κάνεις σεξ με το ζόρι.

Προφανώς και εννοώ, μην ξεκινήσεις σκηνικό με τον σύντροφό σου ενώ -μιεχ- δεν έχεις και πολλή όρεξη, έχει και μια ωραία ταινία η τηλεόραση.

Έτσι και ξεκίνησες όμως μη δείξεις ότι βαριέσαι. Είναι άσχημο για τον άλλο. Κράτα τα προσχήματα!

3. Μη δείχνεις υπερβάλλοντα ζήλο.

Όχι, το να ουρλιάζεις υπερβολικά δεν είναι διεγερτικό και δεν είναι καν… ρεαλιστικό.

Δε θα τον κάνεις να πιστέψει ότι τα πάει τόσο καλά, αν ακούν τις φωνές σου σε 3 τετράγωνα απόσταση. Εκτός αν ο αγαπημένος σου είναι κάπως ψώνιο και σε πιστέψει. Σε αυτή την περίπτωση, πάσο!

4. Διεκδίκησε τον χρόνο σου

Μην κορυφώνεις πολύ γρήγορα ή πολύ αργά. Πάρε το χρόνο σου και προς Θεού μην προσποιήσε. Θα πέσεις σε μια λούπα που δεν έχει γυρισμό.

Αν δείξεις στον άλλο ότι τα πήγε καλά και εσύ έφτασες στην κορύφωση με αυτά που έκανε, ενώ εσύ στην πραγματικότητα ούτε που πλησίασες, ποτέ δε θα βρει τα σωστά κουμπιά σου.

Σε προειδοποιώ. Ευχή και κατάρα σου δίνω. Μην το κάνεις, για το καλό σου!

5. Μη τρέχεις πανικόβλητη αμέσως μετά το σεξ

Τα πιάτα στον νεροχύτη, η μπουγάδα στο πλυντήριο, το ντουζ και το τηλέφωνο μπορούν να περιμένουν για λίγα λεπτά.

Μη σηκώνεσαι τρέχοντας αμέσως μετά το σεξ αφήνοντας τον άλλο γυμνό και μόνο! Δώσε λίγα λεπτά να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μετά θα συνεχίσεις την καθημερινότητά σου, μην ανησυχείς.

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486