5 νησιά για εσένα που αναζητάς τη διασκέδαση στις διακοπές σου
Πάρτι μέχρι τα ξημερώματα; Αυτά είναι τα νησιά για εσένα!

Το καλοκαίρι είναι συνδεδεμένο με τα νησιά και όλοι επιλέγουμε να βρεθούμε σε κάποιο από αυτά για τους δικούς μας ξεχωριστούς λόγους!

Βαρέθηκες όλο το χειμώνα και την άνοιξη να δουλεύεις και να πηγαίνεις στη σχολή; Θέλεις να ξεδώσεις και να διασκεδάσεις παρέα με τους κολλητούς σου σε κάποιο από τα νησιά της Ελλάδας που ξέρει πως να διασκεδάσει τον κόσμο; Τα νησιά στην Ελλάδα μπορούν να σου προσφέρουν τα πάντα, αλλά τώρα θέλουμε άλλα πράγματα!

Ε, λοιπόν καλά θα κάνεις και οι επιλογές που υπάρχουν είναι πολλές αλλά εμείς θα σου προτείνουμε αυτά τα πέντε.

1.Μύκονος! 

Little Venice, Big Blue ?? . . . . . . #throwback #throwbackthursday #tb #tbt #thursday #greece #mykonos #littlevenice #mikonos #holiday #vacation #wanderlust #travelgram #travel #travelphotography #instatravel #traveling #paradise #ocean #blue #takemeback

A post shared by Frankie Wakefield (@frankie_wakefield) on

Τα λόγια είναι περιττά και το ξέρεις. Άπειρα πάρτι, πολλά μαγαζιά για χορό και ποτό αλλά ξέρεις πως είναι ένα νησί σχετικά ακριβό, οπότε δεν είναι για πολλές μέρες. Θα πιεις, θα γνωρίσεις κόσμο και δε θα σταματήσεις να χορεύεις.

2.Σκιάθος.

#Repost @krojacot ・・・ #beach #marathabeach #skiathos @marathabeach @skiathospalace #visitskiathos #sporades #skiathosisland #greece #skiathos

A post shared by Skiathos (@skiathos) on

Άλλο ένα νησί που σου υπόσχεται διασκέδαση στο έπακρο. Θα ξεκινήσεις από το απόγευμα για καφεδάκι, θα συνεχίσεις με κοκτέιλ και κάποια στιγμή, θα βρεθείς ως δια μαγείας σε κάποιο κλαμπάκι να χορέυεις κάτω από mainstream ήχους.

3.Πάρος!

Tag #kings_greece ?The Artist ?@ivan_twal ? ??? Our Congratulations!!??? . Please visit Her/His Gallery!! ?The best picture posted on: Fb (see address in bio) ____________________________ ? Pic chosen by @ilias1515 ? ____________________________ KINGS_GREECE is Member of ? @Kings_hubs_staff _____________________________ Graphics by @ impressionismo ID Tag #kgr_ivan_twal _____________________________ #urban_greece #great_captures_greece #greecelover_gr #travel_drops #loves_greece_ #hdr_addiction #streetart_addiction #streets_and_transports #great_street_photos #island #alluring_islands #wu_greece #exquisite_greece #heavenly_shotz #kings_villages #ig_europa #earthexclusive #exceptional_pictures #greecetravelgr1_ #paros #greece #wonderful_places #allbeauty_addiction #alluring_greece #perfect_greece #living_europe #discover_greece_ #kings_hubs_awards

A post shared by #KINGS_GREECE ?? (@kings_greece) on

Ένα νησί που πολλοί φοιτητές θυμούνται, καθώς πολλέ ςσχολές διοργανώνουν getaways στο νησί διότι προσφέρει διασκέδαση στο φουλ! Μπορεί το πρωί να αράζεις σε μια παραλία επειδή θες να δεις κόσμο και να μαυρίσεις, αλλά το βράδυ θα καταλάβεις τι θα πει διασκέδαση.

4.Σπέτσες. 

Kalimera ☀️? #sunrise #goodmorning #sea #spetses #greece #summer #vacation #welovespetses #beautifulnature #bliss #passionpassport #nofilter

A post shared by Yvonne (@yvonne.stagram) on

Κοσποπολίτικο νησί ε; Είναι και μάλιστα από τα πιο γνωστά, αλλά η νυχτερινή ζωή στις Σπέτσες δεν υπάρχει! Θα ανακαλύψεις μαγαζιά με μυστήρια σφηνάκια που θα σου παγώσουν το λαιμό και έπειτα θα βρεθείς σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί να τραγουδάς στην κολλητή σου «Να τη χαίρεσαι» την καινούργια σου αγάπη!

5.Ίος

Changing place, changing time, changing thoughts, changing future

A post shared by Sofia Fagerlund (@sofia.fagerlund) on

Εδώ η διασκέδαση είναι πιο εναλλακιτική καθώς όσοι επισκπεπτονται το νησί θέλουν μουσικές που έχουν μυστήριους ήχους και συχνά διάσημοι djs δίνουν το παρόν στο νησί για να παίξουν μουσικές όπως house, techno και άλλες.

Κλείσε τα εισιτήρια σου εδώ αν είσαι έτοιμος για διασκέδαση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;