Αν ετοιμάζεσαι για διακοπές αυτό είναι το μόνο πράγμα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις!
Δώσε ΜΕΓΑΛΗ προσοχή!

Το καλοκαίρι είναι η κατ’ εξοχήν περίοδος για να φύγει κάποιος για διακοπές. Πλην λίγων μυστήριων ανθρώπων που δεν τους αρέσει αυτή η υπέροχη εποχή (πραγματικά δεν έχω καμιά εμπιστοσύνη σε τέτοιους τύπους), όλοι αδημονούμε με μια αίσθηση τόσο παιδική κι όμορφη, να καταφέρουμε να ξεφύγουμε από τις μεγαλουπόλεις για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις.

Ωστόσο, παρότι οφείλουμε έστω για λίγο να αφήσουμε τις έννοιες μας για λίγο πίσω, υπάρχει κάτι που πρέπει να αποφύγουμε οπωσδήποτε πριν κλείσουμε την πόρτα του σπιτιού μας με τα καλοκαιρινά μπαγκάζια επ’ ώμου.

Ποτέ, μα ποτέ, μα ποτέ δεν ανακοινώνουμε στα social media της ημέρα αναχώρησης, αλλά και την ημερομηνία επιστροφής από το ταξίδι μας.

Στις μεγάλες -ειδικά- πόλεις, ο Ιούλιος και κυρίως ο Αύγουστος είναι οι μήνες που παρατηρείται ένα μεγάλο κύμα διαρρήξεων. Οι κλέφτες εκμεταλλευόμενοι την απουσία μας “μπουκάρουν” και κάνουν τη δουλειά τους ανενόχλητοι.

Επειδή λοιπόν ποτέ δεν ξέρεις από που θα σου ‘ρθει, εκτός από το να κλειδώσεις και να κλείσεις καλά τα πάντα στο σπίτι, δε χρειάζεται να μάθει όλο το ίντερνετ με ακρίβεια το πρόγραμμά σου.

Πίστεψέ με! Ως θύμα διάρρηξης, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι το αίσθημα της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου (έστω και με μικρές υλικές απώλειες) είναι απαίσιο!

Δείτε επίσης: Δέκα τρελά καλοκαιρινά tips ομορφιάς και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;