Ταϊλάνδη: Εξιτήριο για τα 12 αγόρια - Είναι έτοιμα για την πρώτη συνέντευξη Τύπου!
Οι «Αγριόχοιροι» θα μιλήσουν για όλες τους τις στιγμές στην Ταϊλάνδη!

Μετά από 18 ολόκληρες ημέρες, και τα 12 αγόρια που παγιδεύτηκαν στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ στην Ταϊλάνδη, διασώθηκαν και πλέον χαίρουν άκρας υγείας.

Στις 23 Ιουνίου μια είδηση έκανε το γύρο του κόσμου, που αφορούσε στον εγκλωβισμό 12 αγοριών και του προπονητή τους στην Ταϊλάνδη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν στη σπηλιά για αρκετές μέρες. Αμέσως έσπευσαν σωστικά συνεργεία και οι αρχές της Ταϊλάνδης, με σκοπό να απεγκλωβίσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν τα αγόρια. Δύτες από τη Βρετανία και τη Δανία επιστρατεύτηκαν για να διασώσουν τα 12 παιδιά που προσπαθούσαν να μείνουν στην επιφάνεια, καθώς η σπηλιά πλημμύρησε.

Μετά από 18 ημέρες και έπειτα από τρεις φάσεις, ο 25χρονος προπονητής της ομάδας ποδοσφαίρου και οι 12 μικροί ποδοσφαιριστές κατάφεραν να βγουν από τη σπηλιά και τα διεθνή μέσα έκαναν λόγο για μοναδική διάσωση. Ο παγκόσμιος πληθυσμός συγκινήθηκε με την ιστορία και πλέον όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν τα αγόρια, σήμερα το απόγευμα.

Ταϊλάνδη: Η ιστορία των παιδιών θα γίνει ταινία! Τι έχουν σκοπό να κάνουν με το σπήλαιο;

Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και επιβεβαιώθηκαν οι γονείς και συγγενείς τους, ότι είναι καλά και ότι μπορούν να παραχωρήσουν δηλώσεις, θα βρεθούν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο (μετέτρεψαν τον χώρο σε γήπεδο) στην πόλη  Τσιανγκ Ράι, όπου βρίσκεται το νοσοκομείο που φιλοξένησε τα παιδιά. Μαζί με τα παιδιά θα είναι και ο προπονητής τους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, στο πλευρό των παιδιών θα βρίσκονται γιατροί και ψυχολόγοι για να μπορέσουν να βοηθήσουν τα παιδιά να διαχειριστούν την κατάσταση και να μη νιώσουν πίσεη ούτε λεπτό, αφού όπως αναφέρει και η κυβέρνηση στην Ταϊλάνδη το σημαντικότερο όλων είναι η υγεία των παιδιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;