Φοιτητική ζωή: 8 συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις το επόμενο εξάμηνο!
Μάθε ποιες είναι και ξεκίνα την εφαρμογή τους στη φοιτητική ζωή σου.

Η φοιτητική ζωή δεν είναι εύκολη αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να την κάνεις καλύτερη!

Αυτές είναι οι συμβουλές που θα κάνουν καλό στη φοιτητική ζωή σου!

1.Καλή διατροφή.

Οκ, καλές οι κρεπάλες και υο junk food, αλλά πρέπει να βελτιώσεις τη διατροφή σου. Προσπάθησε να μαγειρέψεις. Θα δεις πως είναι καλύτερα και θα κάνεις και οικονομία.

2.Διάβασμα.

Το διάβασμα δεν πρέπει να το αφήνεις τελευταίο. Ξεκίνα να διαβάζεις ότι μπορείς και θα δεις πως όσο περισσότερο κάνεις επανάληψη θα είναι τα πράγματα καλύτρα.

3.Επίσκεψη στη σχολή.

Η πρώτη χρονιά μπορεί να ήταν ιδανική για αποδράσεις και διασκέδαση αλλά καλό θα είναι να ξεκινήσεις να επισκέπτεσαι τη σχολή σου και να δίνεις το παρόν στα μαθήματα. Θα μάθεις περισσότερα.

4.Μεγαλύτερη επαφή με συμφοιτητές.

Οι συμφοιτητές σου είναι κατά κάποιον τρόπο το «κλειδί της επιτυχίας. Ξέρουν  τι περνάς, ανταλάσσετ σημειώσεις και γενικά κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.

5.Ύπνος.

Είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που δεν προσέχει κανένας φοιτητής. Νομίζεις πως αν δεν κοιμάσαι πολύ, ότι θα βγάλεις περισσότερη ύλη; Λάθος, ο εγκέφαλος δε ξεκουράζεται με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει πληροφορίες.

6.Δραστηριότητες. 

Ένας φοιτητής πρέπει να κάνει και κάτι άλλο για να ξεσκάσει. Μπορείς να βρεις πολλές fun δραστηριότητες να ξεκινήσεις και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να νιώσεις ευεξία.

7.Μη μένεις πίσω. 

Προσπάθησε να είσαι μέσα σε όλα. Ενημερώσου για ότι συμβαίνει στη σχολή και μην αδιαφορείς για ότι συμβαίνει γύρω σου. Η σχολή σου είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας στην οποία θα ενταχθείς μετά το πτυχίο σου και θα ανήκεις στο δυναμικό των νέων που θέλουν να εργαστούν. Ψάξου και μάθε.

8.Δουλειά. 

Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν πρακτική ή part-time ευκαιρίες σε νέους φοιτητές με σκοπό να τους μάθουν τη δουλειά που τους ενδιαφέρει.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: Πέρασες Λάρισα και αυτοί είναι οι λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;