Σαντορίνη: Το γοητευτικό νησί των Κυκλάδων θα σου χαρίσει μυθικό καλοκαίρι
Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Θέλεις να κάνεις παραμυθένιες διακοπές και να έχεις στο πλευρό σου το ταίρι σου για να τις μοιραστείς; Τότε, η Σαντορίνη είναι το μέρος που πρέπει να επισκεφτείς το φετινό καλοκαίρι.

Το κυκλαδίτικο νησί βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο και είναι ξακουστό για το ηφαίστειο του αλλά και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα του. Η Σαντορίνη είναι από τα πιο πολυφωτογραφημένα νησιά στον κόσμο και κατακτά επάξια μια θέση στις παγκόσμιες λίστες με τα καλύτερα νησιά.

Η Σαντορίνη είναι και αυτή μαζί με τη Μήλο, ένα νησί ιδανικό για ζευγάρια και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν επιλέξει να κάνουν πρόταση γάμου στην καλή τους ή στον καλό τους με θέα την καλντέρα.

Αυτοί είναι οι λόγοι που θα σε «ψήσουν» να πας Σαντορίνη: 

1.Μπορείς να κάνεις τον γύρο της Καλντέρας και να γνωρίσεις από κοντά το φυσικό spa! Στη νησίδα της Παλιάς Καμένης, θα βουτύξεις στα ζεστά νερά και θα νιώσεις αμέσως αναζωογόνηση.

2.Η Σαντορίνη είναι ένα νησί όπου η πολυτέλεια ξεχειλίζει. Πισίνες, τζακούζι, δείπνο σε εστιατόριο υπό το φως των κεριών και άλλα πολλά θα σε κάνουν να αισθανθείς βασιλιάς.

3.Το μουσείο Προϊστορικής Θήρας στα Φηρά είναι αυτό που θα σε «διδάξει» την ιστορία του νησιού.

4.Οι σεφ στο νησί έχουν να δουλέψουν με εξαιρετικές πρώτες ύλες και δυο από αυτές που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου είναι η φάβα και η λευκή μελιτζάνα.

5.Η Κόκκινη παραλία, η Άσπρη παραλία,η Βλυχάδα, ο Περίβολος και η Περίσσα είναι παραλίες που θα σε κάνουν να απολαύσεις τα υπέροχα χρώματα που υπάρχουν στον καμβά της φύσης. Υπάρχει οργάνωση και θα ευχαριστηθείς το μπάνιο σου.

6.Στο χωριό Φοινικιά θα δεις σπίτια σε μπλε και ροζ τόνους.

7.Αν επισκεφτείς τη Σαντορίνη, πρέπει να δοκιμάσεις το εξαιρετικό κρασί που διαθέτει. Ειδικά το Vinsanto, καταφέρνει να πείσει ακόμη και τον πιο δύσκολο γευσιγνώστη.

8.Το ηλιοβασίλεμα είναι απερίγραπτο. Μπορείς να το απολαύσεις από παντού. Από την Οία, το Ημεροβίγλι ακόμη και από την παραλία, είναι απλά μοναδικό.

9.Η Σαντορίνη είναι ένα νησί που αξίζει να περπατήσεις. Μπορείς να επισκεφτείς πολλά μέρη και εξερευνήσεις τα σοκάκια της. Τα υπόσκαφα σπίτι του νησιού (σκαμμένα μέσα σε βράχους) είναι μοναδικά και θα σε κάνουν να θες να τα αποκτήσεις όλα.

10.Αν είσαι λάτρης των καταδύσεων, τότε σίγουρα πρέπει να εξερευνήσεις το βυθό στη Σαντορίνη. Μέρη όπως το ακρωτήρι Τρυπητή της Θηρασιάς, τον ύφαλο της Αδιάβατης και τις σπηλιές στα Μέσα Πηγάδια πρέπει να τα δεις.

Δες τη Σαντορίνη στο Instagram: 

Stop doubting yourself, WORK hard and make it happen!✨ ⋆ I always doubted myself that I can be my own boss and have my own company. I always doubted that I can do what I love and love what I do. I spent years in jobs that weren’t challenging to me. All that until I stopped doubting myself. ⋆ Now I am a proud owner of my young company and starting a new project- My own label – @izabellalabel ⋆ Wearing @izabellalabel Capri dress #shopIzabella ⋆ ⋆ ❃⋆❃⋆❃⋆❃⋆❃

A post shared by VANESA S. (@takeoffwithlove) on

? Get also inspired by: @americas.vacations ? Picture by: @themisk7 ≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔ ?Location: #santorini #greece ? Chosen by: @toinou1375 ≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔≕≔ #⃣ Tag your pictures with: #greece_vacations

A post shared by Greece Vacations by HapTag® (@greeks.vacations) on

best view from Santorini. #Santorini #love #Greece #holidays #view

A post shared by Mantas (@man.tau) on

Brand new offers for this breathtaking island – SANTORINI? Click the link in bio and book your vacation NOW! #volaretravel #klikdiakopes . . . . . . . . . . #holiday #holidays #view #photooftheday #photography #instamood #followme #vacation #santorini #greece #cyprus #instagram #instadaily #travel #travelgram #travelphotography #amazing #breathtaking #magical #place

A post shared by Klikdiakopes Volare (@klikdiakopesvolare) on

“Mieux vaut une escalope avec une salade, qu’une escapade avec une salope” #citation#oia#grèce??#photography#oiasantorini#santorinisland#oiasantorinigreece#paysage#grece??#photographer#photographytop#santorini??#santorini#travelblogger#travelphotography#travel#amazing#photographie#travelguide#bleu#cielbleu#remember#voyage#vacances#topsantoriniphoto

A post shared by Maxence (@maxence_wiki) on

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;