Φοιτητική ζωή: 5 συμβουλές για εσένα που είσαι πρωτάρης!
Όλα θα πάνε καλά και θα το δεις!

Όλοι νομίζουμε πως η φοιτητική ζωή θα μας ταλαιπωρήσει και πως στο ξεκίνημα της θα είναι όλα σκούρα! Όμως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ότι νομίζεις και θα το μάθεις σύντομα.

Έδωσες Πανελλήνιες, βγήκαν οι βάσεις και είδες πως περνάς στη σχολή της επιθυμίας σου; Τέλεια! Η φοιτητική ζωή είναι αυτό που πολλούς «τρόμαξε» αλλά  πίστεψε μας θα είναι απλά υπέροχη.

Όπως κάθε πράγμα στη ζωή, έτσι και η φοιτητική ζωή έχει δυσκολίες αλλά τίποτα τραγικό. Κατά τη διάρκεια της φοιτητικής ζωής σου θα μάθεις πολλά. Θα διαβάσεις, θα κοιμηθείς, θα ξενυχτήσεις, θα πιείς μέχρι τελικής πτώσεως, θα ερωτευτείς, θα πληγωθείς, θα πληγώσεις και γενικά θα τα ζήσεις όλα. Αλλά προσπάθησε να τα κάνεις με μέτρο και μην αφήσεις κανέναν να σε «ρίξει»…

Υπάρχουν κάποιες συμβουλές που καλό θα ήταν να τσεκάρεις παρακάτω, απλά για να ξέρεις τι και πως! 

1.Από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να φτιάξεις είναι το φοιτητικό πάσο. Θα σου εξασφαλίσει μειωμένες τιμές σε διάφορα πράγματα.

2.Να πηγαίνεις στα μαθήματα που γίνονται στη σχολή. Εκεί θα γνωρίσεις κόσμο και θα έχεις μια πρώτη επαφή με τη ζωή που κάνουν οι φοιτητές.

3.Μπορείς να ψαχτείς στη σχολή σου και να δεις αν υπάρχουν διάφορες δραστηριότητες που μπορείς να συμμετάσχεις.

4.Μην δείχνεις «ψαρωμένος». Έχεις αυτοπεποίθηση και «αέρα». Σκέψου πως θα υπάρχουν και άλλα άτομα σαν εσένα. U are not alone, my friend!

5.Είναι σημαντικό να δώσεις βάση στα μαθήματα σου. Εννοείται, πως πρέπει να βγεις και να διασκεδάσεις, αλλά μη ξεχνάς τα μαθήματα σου γιατί πρέπει από την αρχή να έχεις θέσει κάποιους στόχους.

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 7 λόγοι για να σπουδάσεις στην Καλαμάτα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1