5+1 Ελληνικές σειρές που ΠΡΕΠΕΙ να δεις σε επανάληψη!
Τις είδαμε, τις ξαναείδαμε και δε τις βαρεθήκαμε ΠΟΤΕ!

Παλιά ακούγαμε για επαναλήψεις σειρών και σνομπάραμε απίστευτα την ιδέα των πολυπαιγμένων χαρακτήρων. Πλέον όμως τις περιμένουμε πως και πως, για να γελάσουμε και να αναπολήσουμε τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης. Αυτές που φοβάμαι πως πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Ωστοσό έχουμε κάβα! Με καλές, καλύτερες και ανεπανάληπτες σειρές που προσωπικά μπορώ να βλέπω και να ξαναβλέπω σερί (στο Youtube)!

Και ιδού οι αγαπημένες μου!

1. Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου στο απόγειό τους κατά τη γνώμη μου.

Γρήγορες ατάκες, ένα καστ που περιλαμβάνει την “αφρόκρεμα” των ηθοποιών της χώρας μας και ένα σενάριο πρωτότυπο και ΑΠΟΛΥΤΑ ελληνικό.

Μια γυναικεία φυλακή και μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι, που όμως μας ξυπνούν τη συμπόνια και μας δείχνουν το καλό που έχει κάθε άνθρωπος μέσα του!

2. Σ’ αγαπώ – Μ’ αγαπάς

Αν με ρωτάς, η Δήμητρα κι ο Θοδωρής είχαν την ΑΠΟΛΥΤΗ σχέση.

Με τα πάνω και τα κάτω, με τους καυγάδες και τις ασυμφωνίες τους, αλλά με μια αγάπη τόσο κωμικά αληθινή που σου προκαλούσε πολύ μεγαλύτερη συγκίνηση από αυτούς τους παθιασμένους έρωτες με τα τόσο εμπόδια που συνηθίζουμε να βλέπουμε σε σειρές και ταινίες.

Έκλαιγα με μαύρο δάκρυ στο τελευταίο επεισόδιο, στο ορκίζομαι!

3. Δύο Ξένοι

Πώς θα γινόταν να μην την συμπεριλάβω. Ο μεγάλος παθιασμένος έρωτας που προανέφερα αλλά με μια αθωότητα που ίσως να του προσέδιδαν τα τέλη της προηγούμενης χιλιετίας.

Ένα καλλιτεχνικό πάντρεμα ανθρώπων με πραγματικά μεγάλο ταλέντο και φυσικά μια Ντένη Μαρκορά και μια Φλώρα Μπαρμπαρίτσα που έχουν πια την αίγλη του κλασικού!

4. Έγκληματα

Μία σειρά σκέτη πρωτοπορία.

Όταν ο Λευτέρης Παπαπέτρου εισήγαγε στην ελληνική τηλεόραση την έννοια της μαύρης κωμωδίας και από τότε όλοι ψάχνουμε να βρούμε το συνεχιστή του έργου του.

Μία σειρά που δυστυχώς στο σήμερα δε θα μπορούσε να δημιουργηθεί, γιατί έπιανε θέματα που σήμερα μας κάνουν “τζιζ” και τα διακωμωδούσε χωρίς όμως να τα καρικατουρίζει. Ας πάρουμε λοιπόν παράδειγμα, κι ας καταλάβουμε ότι το politically correct δεν είναι πάντα το ιδανικό.

Τι να πρωτοθυμηθώ από αυτό το cast; Το ότι η Μαρία Καβογιάννη ήταν μες στην πραγματικότητά της η πιο σέξι φιγούρα που έχει περάσει ποτέ από τις οθόνες μας;  Καίτη Κωνσταντίνου, Κώστας Κόκλας, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Υρώ Μανέ! Όλοι λατρεμένοι!

5. Σαββατογεννημένες

Θα ήταν παράλειψη να μη συμπεριλάβω μια δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη!

Και επιλέγω τις Σαββατογεννημένες και όχι το Παρά Πέντε (που επίσης λατρεύω), γιατί πέρα από τις αθάνατες ατάκες που μας έχουν χαρίσει, κατάφεραν και κάτι άλλο που βρίσκω μοναδικό.

Είδαμε “ετερόκλητους” ηθοποιούς να συνεργάζονται και να δημιουργούν μια δουλειά που τα είχε όλα. Γέλιο, κλάμα κι αγωνία. Και κάτι άλλο που πάντα μου χτυπούσε ευχάριστα στο μάτι και το μυαλό… Το χτίσιμο των ανθρώπινων σχέσεων κάτω από συνθήκες που ευνοούν το “μαλλιοτράβηγμα”. Και όχι, αυτά δε συμβαίνουν μόνο στη μυθοπλασία, συμβαίνουν κι όταν πάρεις τον χρόνο να γνωρίσεις τον άλλο πριν τον κρίνεις και τον καταδικάσεις.

+1 Bonus

Δεν ανήκει στις “παλιές” σειρές, παρότι έχουν περάσει 7 χρόνια από τότε που προβλήθηκε.

Το Νησί

Η πιο ακριβή και προσεγμένη παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης. Με θέμα ιδιαίτερο, συγκινητικό και απαιτητικό στην απόδοσή του. Το στοίχημα του MEGA κερδίθηκε πανηγυρικά!

Όλοι οι ηθοποιοί παίζουν καταπληκτικά, η ατμόσφαιρα είναι μαγική και όσες φορές κι αν το δεις, το Νησί πάντα θα σε κάνει να κλαις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 0 
 0