Αυτή είναι η καλύτερη ταινία δράσης όλων των εποχών!
Αν δεν την έχεις δει, τρέξε στο dvd club!

Οι ταινίες δράσης σε κρατούν σε γρήγορση και σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη!

Υπάρχουν πολλές ταινίες δράσης που μπορεί να δει κάποιος και τη δεκαετία του ’80 υπήρχαν πολλές, καθώς το κοινό ήθελε να βλέπει τον Mel Gibson και τον Bruse Willis να προσπαθούν να πιάσου τους κακούς.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η ταινία «Die Hard», με πρωταγωνιστή τον Bruce Willis είναι η καλύτερη ταινία δράσης όλων των εποχών. Δεν είναι λίγοι αυτοί που συμφώνησαν με αυτή την άποψη ενώ και σε άλλα μεγάλα περιοδικά, βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη.

Αν δεν την έχεις δει, τσέκαρε το trailer και την περίληψη και πήγαινε στο dvd club να τη βρεις!

Λος Άντζελες, κέντρο της πόλης. Μια ομάδα από τρομοκράτες έχουν καταλάβει ένα πολυώροφο κτίριο, έχουν συλλάβει ομήρους και έχουν κηρύξει πόλεμο κατά των πάντων. Ένας μόνο άνθρωπος έχει καταφέρει να ξεφύγει: ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Ο Τζον ΜακΛέιν έρχεται στο Λος Άντζελες από τη Νέα Υόρκη για να περάσει τα Χριστούγεννα με τη γυναίκα του που εργάζεται εκεί. Κι ενώ την περιμένει στο γραφείο της, γίνεται η επίθεση των τρομοκρατών και η κατάληψη του κτιρίου. Ο ΜακΛέιν οπλισμένος μόνο με το υπηρεσιακό του περίστροφο, και με απίστευτο θάρρος και θράσος, θα ξεκινήσει τον προσωπικό του πόλεμο ενάντια στους τρομοκράτες.

Δες και αυτό: 10 ταινίες που μπορείς να δεις στις καλοκαιρινές διακοπές σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;