65 Θέσεις εργασίας προκηρύχθηκαν στο Δημόσιο! Δείτε τις ειδικότητες!
Δείτε αναλυτικά!

Νέες θέσεις εργασίας ανακοινώθηκαν μέσω σχετικών προκηρύξεων που δημοσιεύτηκαν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για να τις διεκδικήσουν.

Αναλυτικότερα:

45 Θέσεις εργασίας – Περιφερειακή Ενότητα Νάξου

Ανακοινώνεται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (μέχρι 60 ημερομίσθια) συνολικού αριθμού 45 ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Νάξου για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς για τις εξής κατά αριθμό ατόμων και ειδικότητες:

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η κατοχή του πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων (αρ.9 του ν. 4036/2012 ΦΕΚ τ. Α΄)

Η απασχόληση τους θα γίνει εντός του χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία πρόσληψης μέχρι 30-11-2018.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ειδικότερα, με την αίτησή του πρέπει να υποβάλει:

1. Φωτοαντίγραφο: των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρισίμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών φορέων. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γέννησης πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό
γέννησης.
2. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας, πρόσφατης έκδοσης, από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα, και να αναφέρεται η δημοτική ή τοπική κοινότητα μόνιμης κατοικίας.
3. Πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων.
4. Οι πολύτεκνοι και τα τέκνα πολυτέκνων οικογενειών: Πιστοποιητικό Δήμου ή Κοινότητας, πρόσφατης έκδοσης, στο οποίο να βεβαιώνεται η οικογενειακή τους κατάσταση ή αντίστοιχο πιστοποιητικό αρμόδιας αλλοδαπής αρχής, συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.). Αρκεί η προσκόμιση του ενός εκ των δύο πιστοποιητικών, εφόσον από αυτό αποδεικνύεται αναμφίβολα η πολυτεκνική ιδιότητα.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

20 Θέσεις εργασίας – Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας

Ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας ανακοινώνει την πρόσληψη 20 ατόμων μέχρι και πέντε ημερομίσθια κατ’ άτομο το μήνα.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη

Προκήρυξη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;