Nomads: Ποιοι είναι οι
Ποιους θα δούμε να αγωνίζονται στο Nomads Μαδαγασκάρη;

Το Nomads, το ριάλιτι επιβίωσης του ANT1, πήρε το πράσινο φως για το δεύτερο κύκλο επεισοδίων του και μάλιστα λέγεται πως αυτή τη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Μαδαγασκάρη.

Κι ενώ ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων για την παρουσιάση του παιχνιδιού, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν κι εκείνα των υποψήφιων Διασήμων που θα λάβουν μέρος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Καλοκαίρι μαζί στις 10” του ΑΝΤ1, πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στο casting που πραγματοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Συγκεκριμένα ειπώθηκαν τα εξής κατά τη διάρκεια της εκπομπής:

«Είδα κάποια πρόσωπα να περνάνε την πόρτα του ΑΝΤ1 και λέω τι κάνουν μαζεμένοι όλοι αυτοί οι επώνυμοι εδώ πέρα; Ρώτησα κάποιους ανθρώπους και θυμήθηκα ότι ξεκινά το Nomads… Άρα ξεκινάνε τα castings. Πρώτα από όλα είδα τον Ηλία Βαλάση. Πέρασε κι αυτός το κατώφλι του ΑΝΤ1 για να συμμετάσχει στο Nomads που θα γίνει στη Μαδαγασκάρη. Επίσης ήρθε ο Κώστας Μαρτάκης. Μετά έχουμε ένα άλλο κορίτσι φωτιά που θέλουμε πάρα πολύ να μπει σε αυτό, την Κατερίνα Στικούδη. Κι ένα άλλο σώμα φωτιά… η Courtney Parker. Άλλος άντρας ο Γιώργος Τσαλίκης. Κι έχω κι άλλη μια γυναίκα που έχουμε αγαπήσει μέσα από το μόντελινγκ, την Βίκυ Κουλιανού»!

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Δες κι αυτό: Nomads: Ποιοι είναι υποψήφιοι για να το παρουσιάσουν;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
3'
39 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;